Marika loukkasi kätensä yön tunteina - päivitetty 05.09.2010, 01:24

Big Brother -talossa tapahtui ikävä tapaturma lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Marika loukkasi kätensä pahasti ja hänet talutettiin päivikirjahuoneeseen jatkotoimenpiteitä varten.

Asukkaat olivat valmistautumassa nukkumaanmenoa varten noin puoli yhden aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tällöin Marika ilmeisesti kaatui ja satutti toisen kätensä pahasti. Asukkaiden kertoman mukaan verta tuli paljon.

Kuvissa Marikaa tai tapaturmaa ei näkynyt, kuului vain asukkaiden puhetta ja Marikan itkua. Asukkaat ryhtyivät välittömästi ensiapuun ja Niko N. laittoi sidettä haavakohtaan. Pian Marika saatiin talutettua pk-huoneeseen jatkotoimenpiteitä varten.

Noin parikymmentä minuuttia tapaturman jälkeen Marille kerrottiin pk-huoneessa, että Marika on nyt hoidossa ja hän palaa taloon sitten, kun pystyy. Taloelämä jatkuu Marikan tapaturmasta huolimatta normaalisti, informoi Big Brother Maria.

Mari kertoi uutiset pian myös muille hereillä oleville asukkaille. Osa asukkaista oli jo menossa nukkumaan tapaturman sattuessa, mutta loputkin nousi pystyyn kuultuaan meteliä. Mitään paniikkia ei syntynyt, vaan tilanne käsiteltiin rauhallisesti ja pian jutut siirtyivät pois tapaturmasta normaaleille urille.

Osa asukkaista jäi hereille tapaturman jälkeen, osa meni uudestaan nukkumaan. Järkytys oli kova joillekin asukkaille. Niko S:ää veri aiheuttaa huonon olon, joten hän pysyi kylpyhuoneesta kaukana. Eniten järkyttynyt oli Mia, joka itkeskeli Marikan poistuttua pk-huoneeseen. Myös Ksenia oli hieman poissa tolaltaan, mutta talon miehet ottivat tilanteen rauhallisesti Niko S:ää lukuun ottamatta.

Subin BB-nettisivut uutisoivat tuoreeltaan, että Marika voi hyvin ja hän saa asianmukaista hoitoa. Kerromme lisää Marikan tilanteesta, kun saamme siitä uutta tietoa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.