Sala-asukkaat siirtyivät varsinaiseen BB-taloon

Perjantaina BB-talossa käynnistyivät bileet ja samoissa bileissä myös sala-asukkaat muuttivat varsinaiseen taloon. Yllätys täysivaltaisilla asukkailla oli suuri, kun sala-asukkaat astuivat heidän lukaaliinsa.

Asukkailla oli käynnistyneet juhlat musiikilla ja alkoholijuomilla, kun sala-asukkaat Nino, Niko N., Marianna, Niko S. ja Henna asustivat vielä salatilassa. Juhlien alkaessa sala-asukkaat saivat kuulla, että he tulevat siirtymään varsinaiseen BB-taloon. Niko N:n päiväkirjahuoneesta tuomaa tietoa ei heti uskottu, mutta kun sala-asukkaat saivat laukkunsa, oli muiden se uskottava.

Kauhealla kiireellä sala-asukkaat pakkasivat tavaroitaan, samalla, kun päätalossa juhlittiin. BB soitti myös salatilaan samaa musiikkia, kuin bileissä. Kovin paljon aikaa ei BB suonut sala-asukkaille, eikä kaikkia tavaroita ehditty pakata.

Talon täysivaltaiset asukkaat eivät tienneet vielä käänteestä mitään. Juomien ja musiikin lisäksi BB oli tarjonnut juhlaruokaa. Asukkaat olivat syömässä tätä, kun talon seinässä olevan painemittaritaulun takaa avautui salaovi ja sala-asukkaat astuivat varsinaiseen taloon. Yllätys oli valtava, mutta kaikki ottivat uudet tulokkaat innolla vastaan.

Uusien asuintovereita tervehdittiin kauhean hälyn saattelemana, mutta pian päästiin rauhallisempaan tutustumiseen. Täysivaltaiset asukkaat nimittivät juuri taloon tulleita sala-asukkaita leikkisästi asukaskokelaiksi, vaikkei heillä ollut mitään tietoa siitä, että vain osa sala-asukkaista jatkaa talossa sunnuntain jälkeen.

Keskiviikkona BB-talon salatilaan saapui viisi edellisen kauden asukasta. Salatilassa ehti asua noin kaksi vuorokautta viidennen kauden Nino, kolmannen kauden Niko N. sekä neljänneltä kaudelta Marianna, Niko S. ja Henna. Sala-asukkaat eivät päässeet ulos koko aikana ja ilmapiiri neljän seinän sisällä oli ajoittain kireä ja kipinät sinkoilivat. Mitään sanansäilää pahempaa ei kuitenkaan tapahtunut.

Nyt talossa on 11 täysivaltaista asukasta ja viisi sala-asukasta. Sunnuntaina ratkeaa äänestys, jossa äänestetään kaksi sala-asukasta täysivaltaiseksi asukkaaksi ja kolme saa lähteä kotiin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.