Mia kävi lääkärin tikattavana

Mia leikkasi iltapäivällä veitsellä sormeensa haavan. Lääkäri joutui tikkaamaan Mian sormen, kertoivat Subin BB-nettisivut.

Iltapäivällä Mia oli leikkaamassa hedelmiä tiskipöydällä, kun hän epähuomiossa viilsi veitsellä oikeaan etusormeensa. Sormeen tuli iso haava ja muut asukit yrittivät auttaa Miaa talon ensiapupakkauksen kanssa.

Mia päätti kuitenkin käydä Villen kanssa päiväkirjahuoneesta. Tultuaan takaisin, Mia ja Ville olivat saaneet hoito-ohjeet. Vähän ajan päästä Mia kutsuttiin uudelleen pk-huoneeseen, jossa häntä odotti lääkäri, joka tikkasi Mian haavan.

Mialla ei ole hätää ja tapaturmalla ei ole vaikutusta Mian taloelämään. Asiasta uutisoivat ensimmäisenä Subin BB-nettisivut.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.