Neljä uutta asukasta astui taloon, mukana salapari! - päivitetty 13.09.2010, 01:09

Big Brother -talo sai neljä uutta asukasta sunnuntaina ja heti puolen yön jälkeen. Uusien asukkaiden joukossa on yksi salapari, joka ei saa paljastua talon muille asukkaille.

BB-talon asukkaat olivat hädin tuskin toipuneet Marin häädöstä, kun häätöovi kävi uudelleen. Tällä kertaa toiseen suuntaan, sillä talo sai 19. asukkaansa. Ensimmäisenä uutena asukkaana taloon asteli Ellinoora. Kuopiolainen 19-vuotias esitteli ensin itsensä Elliksi, mutta BB:n kuulutus hetken kuluttua paljasti hänen koko nimensä muille.

Lisää uutta seuraa lappasi taloon vain hetkeä myöhemmin, kun 27-vuotias Esa-Tapio Kouvolasta tuli taloon. Esa-Tapion myötä saadaan BB-taloon ennennäkemätön käänne, sillä Esa-Tapio on avoparin toinen osapuoli. Se, että Esa-Tapio on avosuhteessa ja kihloissa, ei saa paljastua talon muille asukkaille.

Asukkaat aloittivat välittömästi tutustumisen toisiinsa. Vanhojen asukkaiden reaktiot olivat yllättyneet, mutta rauhalliset. Esittäytyminen alkoi perinteisellä esittäytymiskierroksella, vaikka etenkin Elisabet oli yhä järkyttynyt Marin lähdöstä. Elisabet ei aluksi halunnut tutustua uusiin, mutta saatuaan itsensä koottua, palasi hän muiden joukkoon.

Vielä oli kaksi uutta asukasta tulematta, mutta heitä saatiinkin odottaa yli puolitoista tuntia. Kärsimättömät asukkaat odottivat ulospääsyä tai edes Marin jäähyväisvideota. Kumpaakaan ei tapahtunut, vaan 21. asukkaana taloon asteli 23-vuotias Vilhelmiina Jyväskylästä. Mitään suurempaa numeroa ei syntynyt, vaan Vilhelmiina tuli seisoskelemaan sohvan viereen kuin tyhjästä.

Talosta uupui vielä salaparin toinen osapuoli, 23-vuotias Riikka Kouvolasta. Hän astui taloon pian Vilhelmiinan jälkeen. Riikka ei saanut siis paljastua Esa-Tapion kihlatuksi ja alku sujuikin hyvin. Tilannetta vaikeuttaa se, että alkuperäisasukkaisiin kuuluva Petri on Esa-Tapion entinen pelikaveri SaiPan A-junioreista, joten on ehkä hieman suurempi riski paljastumiselle.

Salapari-käänne on siis ensimmäistä kertaa käytössä Suomen BB:ssä. Vielä ei ole tietoa, mitä tapahtuu, jos salapari paljastuu. Esimerkiksi Brittien BB:ssä on ollut salapari-käänne ja salaparin paljastuttua on salapari joutunut suoraan häätöäänestykseen.

Myös myöhemmin taloon tulleet kaksi asukasta otettiin hyvin vastaan. Heidän kanssaan käytiin esittely vain lyhyen kaavan mukaan, eli vain uudet tulokkaat esiteltiin. Aiemmassa esittelyssä myös vanhat kertoisivat toisistaan.

Neljän uuden asukkaan tultua taloon BB-talossa on nyt 16 asukasta.

Mari häädettiin ensimmäisenä

Lue uusien asukkaiden profiilit:
Ellinoora
Esa-Tapio
Vilhelmiina
Riikka

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.