Muut asukkaat kärsimään Ksenian rangaistusta

Maanantaina iltapäivällä pistettiin täytäntööm Ksenian saama rangaistus lukuisista sääntörikkeistä. Rangaistuksen joutuivat kärsimään muut asukkaat, kun Ksenia itse pääsi palveltavaksi.

Big Brother oli ilmoittanut sunnuntaina asukkaille, että Ksenia on syyllistynyt lukuisiin sääntörikkeisiin ja hän tulee saamaan niistä rangaistuksen. Ksenia oli kastellut kaksi mikrofonia lauantain juhlissa mentyään porealtaaseen ja BB oli myös joutunut käskemään Kseniaa kahdesti nukkumaan yön tunteina.

Ksenia sai rangaistuksen maanantaina iltapäivällä. BB oli kutsunut asukkaat sohvalle ja pian kaiuttimista alkoi kuulua dramaattinen musiikki. Asukkaat luulivat saavansa uuden viikkotehtävän, mutta televisioruudulle tuli ilmoitus Ksenian saamasta rangaistuksesta, joka tulee muiden kärsittäväksi.

BB-talon päällikkö Satu sai lisäohjeita päiväkirjahuoneesta. Ohjeistuksen saatuaan Satu patisti asukkaat pihalle. Siellä odotti tennistuomarin tuoli, herkkuja Ksenialle ja tyhjä poreallas. Asukkaat kummastelivat erityisesti tyhjennettyä poreallasta.

Rangaistuksen todellinen luonne kävi pian ilmi. Satu kertoi, että hän palvelee Kseniaa ja tarjoilee hänelle herkkuja. Muiden tehtävänä oli demonstroida mikrofonin käyttöä porealtaaseen mentäessä. Asukkaiden oli seistävä rivissä ja mentävä sieltä altaan viereen, laitettava mikrofoni naulaan ja asteltava porealtaaseen ja käytävä siellä kyykyssä. Jokaisen asukkaan on se toistettava kymmenen kertaa, jonka jälkeen seuraava asukas tekee saman.

Muiden asukkaiden suorittaessa rangaistusta, on heidän samalla viihdytettävä Kseniaa. Aluksi Ksenia oli pahoillaan ja pelkäsi joutuvansä tämän viikon häätöäänestykseen. Satu sanoi, ettei sitä kannata nyt pohtia, vaan ottaa oikea rooli, jotta rangaistus saataisiin suoritettua. Muut muistuttivat Kseniaa, että asenne ratkaisee.

Ksenia ottikin vahvemman roolin ja pyysi Sadulta herkkuja ja esityksiä muilta asukkailta. Myös päällikkö Satu muistutti muita välillä heidän tehtävänsä tarkoituksesta. Asukkaat saivat käydä rangaistuksen lomassa tehtäväalueella pk-huoneessa ja vessassa yksitellen.

Rangaistuksen kärsijöistä pahiten tehtävän otti Mia, joka tuntui olevan vihainen Ksenialle. Jo lauantaina Mia ei todellakaan ollut tyytyväinen Ksenian toimintaan ja tänä aamuna pinna kiristyi entisestään, kun Ksenia sai mikkikuulutuksen ja sääntörikkomuskuulutuksen jo ennen aamuherätystä. Myöskään Satu ja Nino ovat ottaneet vahvasti kantaa Ksenian huolimattomuuteen.

Rangaistuksen suoritus on jatkui pihalla noin kolme ja puoli tuntia. Kun BB ilmoitti tehtävän päättyneen, asukkaat kävivät halaamassa prinsessaksi tehtävän aikana kutsuttua Kseniaa. Satu muistutti Kseniaa, että mikrofoni saa olla pois vain altaaseen, suihkuun ja nukkumaan mentäessä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.