Netin 24/7-palvelu tuli myyntiin jo perjantaina

Uutisoimme torstain ja perjantain välisenä yönä, että sekä netin että kaapelin 24/7-palveluiden myynti aloitettaisiin ensi maanantaina, mutta MTV3 Katsomo ottikin jo varaslähdön tänään. Koko kauden paketti kampanjahintaan netti-tv:hen oli jo tänään myynnissä Katsomon sivuilla.

MTV3 Katsomon Big Brother 24/7 on kokenut täksi kaudeksi hieman muutoksia. Ensinnäkin 24/7 käyttää Microsoftin Silverlight-tekniikkaa, jonka luvataan parantavan kuvanlaatua ja tarjoavan myös Mac-tuen. Aiemmin Macin käyttö Katsomon käyttöön on ollut hankalaa tai mahdotonta, mutta nyt näyttäisi tähänkin tulleen parannus. Käyttäjän kannalta Katsomon käyttö vaatii Silverlightin asennuksen, mutta sen voi tehdä maksutta Microsoftin kotisivuilta.

Sisällön puolesta Katsomo 24/7 tarjoaa tänä vuonna kuusi livekameraa ja lukuisia klippejä talon tapahtumista. Klippeihin sisältyvät mm. päiväkirjahuonevideot, jotka on katsottavissa vain Katsomon kautta. Livekamerat käynnistyvät vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon tiistaina 24. elokuuta ja sulkeutuvat sen jälkeen, kun voittaja on marraskuun lopussa poistunut talosta.

Perjantaina myyntiin tullut koko kauden paketti tarjotaan kampanjahintaan 34,90 € 13. - 23.8.2010, jonka jälkeen koko kauden hinta nousee 39,90 €:oon 24.8.2010 alkaen. Tiistaista 24. elokuuta alkaen aloitetaan myös lyhyempien katseluaikojen myynti. Tunnin katseluaika maksaa 3 €, vuorokausi 8 €, viikko 15 € ja kuukausi 25 €. Ostettu katseluaika on voimassa heti ostohetkestä lähtien.

Erikoisetuna tämän vuoden 24/7-palvelussa Katsomossa on se, että tietokoneeseen saatavan 24/7:n lisäksi tilaaja saa käyttöoikeuden myös Director's Cut 1 -kameran mobiiliversioon kännykkään. MTV Median mukaan DC1 toimii kännyköissä iPhone-puhelimissa sekä Nokian uusimmissa malleissa.

Kaapeliversio 24/7:sta tulee myyntiin ensi maanantaina. Big Brother käynnistyy 24/7:ssa tiistaina 24. elokuuta todennäköisesti klo 19-21:n välillä, mutta virallista vahvistusta kellonajalle ei ole.

Lue lisää:
Lisätietoa lisäpalveluista sivustoltamme
Tiedote Katsomon 24/7 Subin BB-nettisivuilta
Big Brother 24/7 MTV3 Katsomossa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.