Niko N. päällikkökilpailun voittoon

Torstaina käytiin päällikkökilpailu, josta valittaisiin uusi päällikkö BB-taloon. Tällä kertaa kaikki asukkaat eivät kuitenkaan saaneet osallistua siihen Big Brotherin antaman rangaistuksen vuoksi.

BB-taloon valitaan viikon tauon jälkeen uusi päällikkö. Viime viikolla BB mitätöi päällikkökisan tulokset, koska asukkaiden asenne tehtäviin oli ollut huono ja sääntöjä oli rikottu. Tällä viikolla ei käynyt kovin paljon paremmin, sillä edelleen BB moitti asukkaita lepsuilusta, ylimielisyydestä ja laiskottelusta epäonnistuneen viikkotehtävän jälkeen.

BB joutui siis vieläkin rankaisemaan asukkaita. Nyt päällikkökilpailu pidettiin, mutta kaikki eivät saaneet siihen osallistua. Asukkaat joutuivat valitsemaan keskuudestaan neljä asukasta, jotka eivät voineet osallistua päällikkökilpailuun. Kiivaan keskustelun jälkeen asukkaat päättivät, että Ville, Petri, Habib ja Marika eivät osallistu päällikkökilpailuun.

Marika murtui muiden asukkaiden päätöksestä. Hän piti päätöstä täysin vääränä ja hän teki asukkaiden pelaaman vampyyripelin hengessä vertauksen, että asukkaat "paloittelivat väärän tyypin". Silminnähden närkästynyt Marika purki tuntojaan niin päiväkirjahuoneessa kuin suoraan asukkaillekin. Tosin on todettava, ettei kaikki asukkaat olleet sitä mieltä, että Marika olisi pitänyt jättää päällikkökilpailun ulkopuolelle.

Villen, Petrin ja Habibin ulosjättäminen oli sikäli loogista, että he olivat pääosassa BB:n näyttämässä videossa, jossa esitettiin asukkaiden huonoa asennetta viikkotehtävän aikana. Kaikki muut asukkaat valitsivat tämän kolmikon herroja itseänsä lukuun ottamatta, koska itseään ei voinut nimetä. Toki hekin valitsivat muut kolmikosta kuin itsensä.

Osallistujavalintojen jälkeen päästiin harjoittelun kautta päällikkökilpailuun. Päällikkökilpailuna oli frisbeegolf, jota harjoiteltiin pelikonsolilla. Asukkaat pelasivat yhden pelin pareittain niin, että jokainen osallistuja sai pelata sen kerran läpi. Harjoittelun jälkeen asukkaat passitettiin pihalle ja palattuaan sisälle pelikonsoli oli viety pois. Tämä hämmensi asukkaita.

Lopullinen totuus kuitenkin selvisi, kun BB komensi asukkaat sohville. Frisbeegolf pelattaisiinkin oikeasti - tosin muutetuilla säännöillä. Tehtäväalueelle oli rakennettu kolme heittopaikkaa, joista kahden ensimmäisen jälkeen tippuisi porukkaa pois, jos ei saisi yhtään maalikoriin.

Ensimmäisen heittopaikan jälkeen jäi jäljelle viisi asukasta: Elisabet, Hannu, Nino, Niko N. ja Riikka. Toisella heittopaikalla kukaan näistä ei saanut frisbeetä koriin, joten päällikkökilpailu jouduttiin ratkaisemaan ensimmäisen heittopaikan perusteella. Asukkaat pohtivat ensin, otetaanko uusintaheitot, mutta sitten BB komensi asukkaat poistumaan tehtäväalueelta.

Päällikkökilpailun tuloksen julkistuksessa BB kuulutti, että Niko N. oli saanut parhaan tuloksen ensimmäisellä heittopaikalla. Hän oli ainoana saanut kaksi heittoa koriin, joten Niko N:stä tuli BB-talon uusi päällikkö. Niko N. sai aplodit kanssa-asukkailta uuden nimityksensä kunniaksi.

Ensimmäisenä tehtävänään uusi päällikkö sai valita kaksi asukasta BB-talon salatilaan kanssaan katsomaan elokuvaa. Niko N. valitsi mukaansa tänään syntymäpäivää viettävät Marikan ja Ellinooran. Elokuvan lisäksi heille on tarjolla myös jäätelöä, karkkia ja sipsejä.

Niko N:n, Marikan ja Ellinooran katsoessa elokuvaa, muut asukkaat saivat BB:ltä tarvikkeet valmistella syntymäpäiväjuhlat muualle taloon. BB toimitti asukkaille kakkutarpeet, lahjat ja lahjapaperit sekä kahvia. Asukkaat jaettiin miesten ja naisten ryhmään, joissa valmistella juhlia. Salatilan porukka ei tiedä juhlavalmisteluista mitään.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.