Pönttö oli äänessä tiistai-iltana

BB-talon pihalla oleva linnunpönttö on pitänyt hiljaiseloa jonkin aikaa, mutta tiistai-iltana Pönttö heräsi jälleen henkiin. Pöntön piruilujen ja tehtävän kohteeksi joutuivat Hannu ja Marika.

Hannu ja Marika olivat pihalla suorittamassa viikkotehtävään kuuluvaa rautatieaseman vartiointia, kun Pönttö alkoi puhutella heitä. Molemmat yllättyivät, etenkin Marika, jolle Pönttö oli uusi tuttavuus. Marika pääsi kuitenkin juoneen hyvin mukaan, Hannun avustuksella toki.

Tuttuun tapaansa Pönttö heitti hieman herjaa arvostellen mm. Hannun parranleikkuuta ja Marikaa Pönttö kutsui punatulkuksi. Hannu joutui vannottamaan, että pitää Marikan aisoissa, ettei kerro Pöntöstä kellekään mitään koskaan.

Lopulta Pönttö pääsi asiaan, eli tehtävään. Tällä kertaa Pönttö toi junaradalle haamujunia, joilla ei ollut numeroita, eikä pääteasema ollut tiedossa. Sen sijaan junilla oli tarjolla Hannulle ja Marikalle shotteja, joita heidän piti juoda muilta salaa. Jos he epäonnistuisivat, heitä odottaisi kova rangaistus.

Vahtikaksikko oli huolissaan siitä, että sisältä näkisi, kun he kykkivät radan vieressä. Pönttö toimitti Hannulle ja Marikalle neljä shottia kummallakin. Kukaan ei epäillyt mitään, mutta viimeisellä kerralla juna joutui peruuttamaan ja odottamaan, kun Ksenia oli tulossa vahtivuoroonsa. Lopulta viimeinenkin shotti löysi omistajansa, kun Ksenia käväisikin vielä sisällä.

Hannu ja Marika olivat hilpeällä tuulella shottien jälkeen ja Hannu varoitteli, ettei Marika näyttäisi liian iloiselta, jotta muut eivät epäilisi. Molemmat joivat shottien jälkeen kahvia ja vettä, jotta alkoholin haju saataisiin mahdollisimman pian haihtumaan. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja salatehtävä pysyi salassa.

Keskiviikkona Hannu ja Marika olivat jälleen vahtivuorossa, jossa heille toimitettiin kaksi shottia. Tällä kertaa ne olivat normaaleja tavarajunatoimituksia, joista tuli kuulutus. Tiistaisista shoteista huolimatta Hannu ja Marika vetäisivät shotit naamaansa muiden ollessa autuaasti tietämättöminä, että kaksikolle nämä olivat jo viidennet shotit alle vuorokauteen.

Hannu pääsi Pöntön kanssa haastelemaan jo toista kertaa. Edellisen kerran Hannu sai Pöntöltä salatehtävän, jossa hänen piti sanoa Riikalle "Sinulla on kauniit silmät". Viimeksi Pönttö avautui Villelle puolitoista viikkoa sitten, kun hänen piti sabotoida talon ruoka, mutta tehtävän ratkaisu jäi ilmaan, kun Ville poistettiin talosta sopimusrikkomuksen vuoksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.