Sala-asukasäänestys alkoi - päivitetty 02.09.2010, 20:46

Katsojat pääsevät äänestämään Big Brother -talon salatilassa olevista sala-asukkaista kaksi täysivaltaisiksi BB-talon asukkaiksi. Äänestys käynnistyi torstain BB Extrassa.

Keskiviikkona salatilaan muutti viisi sala-asukasta, jotka ovat aikaisemmilta BB-kausilta tuttuja. Salatilassa on tällä hetkellä Nino (SBB5), Niko N. (SBB3), Marianna (SBB4), Niko S. (SBB4) ja Henna (SBB4). Heistä vain kaksi saa täysivaltaisen asukkaan statuksen.

Katsojat äänestävät sala-asukasäänestyksessä, ketkä heistä ansaitsevat täysivaltaisen asukkaan statuksen. Torstaina alkanut äänestys päättyy sunnuntain Talk Show'ssa. Sala-asukkailla ei erikseen kerrottu äänestyksestä, sillä he tiesivät sen jo etukäteen, että vain osa pääsee varsinaiseen BB-taloon.

Varsinaisessa talossa olevat asukkaat eivät tiedä vielä, että talossa edes on salatila ja siellä on sala-asukkaita. Tällä hetkellä täysivaltaisia asukkaita on 11, mutta sunnuntain jälkeen heitä tulee olemaan 13.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Perjantaina: Sala-asukkaat taloon ja valenimeämiset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.