Salapari paljastuu asukkaille sunnuntaina

Viime sunnuntaina BB-taloon muuttaneiden neljän uuden asukkaan joukossa taloon tuli myös yksi salapari, jonka olemassaolosta muut asukkaat eivät tiedä mitään. Salaparin salaisuus paljastuu sunnuntaina.

Neljästä sunnuntaina taloon tulleesta asukkaasta kaksi on ns. salapari. Salaparina ovat kihloissa olevat Esa-Tapio ja Riikka. Muut asukkaat eivät tätä tiedä ja salaparin on salattava suhteensa viikon ajan.

Jos salapari epäonnistuu suhteensa salaamisessa sunnuntaihin mennessä, sekä Esa-Tapio että Riikka joutuvat poistumaan talosta välittömästi. Jos salapari onnistuu, Riikka saa jäädä taloon, mutta Esa-Tapio poistuu talosta. Lauantain alkuiltaan mennessä kukaan asukkaista ei ole osannut epäillä mitään.

Salapari-käänteestä ei paljastettu viime sunnuntaina kaikkea, vaan tietoa on tullut viikon aikana tipoittain. Viikon aikana on käynyt myös selväksi, ettei Esa-Tapio ole tuntenut oloaan kovin mielekkääksi BB-talossa ja hän on tullut taloon vain Riikan mieliksi suorittamaan salatehtävää.

Asukkaille salapari paljastetaan sunnuntain Talk Show'ssa klo 21.00 alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.