Salaparin salatehtävä onnistui, Riikka jäi taloon

BB-talossa oli viikon verran asunut salapari, josta toiset asukkaat eivät tienneet mitään. Sunnuntaina asia paljastettiin talon asukkaille ja samalla ratkesi salatehtävän kohtalo.

Viime sunnuntaina BB-taloon muuttivat neljän muun uuden asukkaan mukana Esa-Tapio ja Riikka, jotka ovat ulkomaailmassa kihlapari. Tätä ei kuitenkaan kerrottu muille asukkaille, vaan parin oli salattava suhteensa.

BB koetteli paria muille asukkaille antamillaan salatehtävillä. Tai oikeastaan Pöntön antamilla salatehtävillä. Hannun piti sanoa tiistaina Riikalle "Sinulla on kauniit silmät" kolmesti ja Vilhelmiinan piti tanssittaa Esa-Tapiota kahdesti Riikan syntymäpäivillä. Salatehtävät onnistuivat, mutta kenellekään ei salapari paljastunut.

Esa-Tapion ja Riikan salatehtävä kesti viikon. Tähän sunnuntaihin mennessä heidän suhteensa ei paljastunut, joten heidän tehtävänsä oli onnistunut. Sunnuntain suorassa lähetyksessä tehtävä paljastettiin muille asukkaille.

Asukkaille näytettiin Esa-Tapion ja Riikan päiväkirjahuonekäynnit, joissa he kertoivat salatehtävänsä. Muut asukkaat olivat täysin pöllämystyneitä käänteestä. Kukaan ei epäillyt mitään, ei edes pahimmat salaliittoteoreetikot Satu ja Ville.

Käänteen paljastuttua, oli Esa-Tapion aika poistua BB-talosta. Hän oli talossa suorittamassa ainoastaan salatehtävää kihlattunsa pyynnöstä. Esa-Tapio tunsi olonsa ahdistuneeksi koko viikon, eikä hän pitänyt olostaan tai Big Brotherista. Lyhyiden hyvästien jälkeen Esa-Tapio jätti taakseen BB-taloon kihlattunsa ja muut asukkaat.

Esa-Tapion poistuttua asukkaat jäivät spekuloimaan käännettä. Riikka sai kertoa juurta jaksain mitä tapahtui ja asukkaat toivoivat myöhemmin bileitä onnistuneesta salatehtävästä. Riikka kertoi, että kaikki, mitä he kertoivat, oli totta. Ainoastaan he huijasivat, että molemmat ovat sinkkuja, vaikka he siis todellisuudessa ovat kihloissa.

Riikka jatkaa siis elämäänsä BB-talossa sen täysivaltaisena asukkaana tästä eteenpäin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.