Salatehtävä epäonnistui, Pönttö antoi Eetulle rangaistuksen

BB-talon pihalla oleva Pönttö antoi Eetulle lauantaina salatehtävän. Eetu epäonnistui salatehtävässään ja keskiviikkona Pönttö rankaisi tästä Eetua.

Eetu oli saanut lauantaina Pöntöltä tehtäväksi mennä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Ninon viereen nukkumaan ja herätä siitä aamulla. Salatehtävä kuitenkin epäonnistui, kun Nino siirtyi pois Eetun vierestä nukkumaan aamuun asti toiselle puolelle makuuhuonetta.

Salatehtävää varten Eetu valvoi ensin muutaman tunnin, jotta kaikki asukkaat nukahtaisivat. Tämän jälkeen Eetu aloitti salatehtävän suorittamisen. Eetu hiipi Ninon sängyn viereen ja asettautui Ninon viereen makaamaan.

Nino kuitenkin heräsi. Eetu yritti viittoilla Ninoa pysymään hiljaa ja antamaan nukkua hänen vieressään. Nino ei kuitenkaan tuntenut oloaan kotoisaksi, eikä hän voinut antaa asian olla. Kaksikko kävi sananvaihtoa supattelemalla ja elekielellä, mutta Eetu pysyi Ninon vieressä itsepintaisesti.

Supattelu herätti Ninon vieressä nukkuneen Elisabetin, joka ihmetteli, miksi Eetu oli tullut Ninon viereen. Pikku hiljaa koko makuuhuone oli hereillä ja alkoi kiivas keskustelu. Eetu yritti parhaansa mukaan selittää, että ei pystynyt nukkumaan yksin ja halusi jonkun viereen nukkumaan. Eetun mukaan Vilhelmiina ja Inka eivät heränneet, joten hän joutui turvautumaan Ninoon omien sanojensa mukaan.

Kukaan ei kuitenkaan uskonut Eetua, vaan veikkasivat Eetulla olevan joku tehtävä. Tilanne päättyi lopulta siihen, että Nino ja Elisabet siirtyivät toiselle puolelle makuuhuonetta nukkumaan ja Eetu jäi nukkumaan Ninon paikalle Marikan viereen. Näillä paikoilla nukuttiin aamuun asti, joten salatehtävä epäonnistui.

Keskiviikkona Pönttö ja Eetu kohtasivat jälleen. Pönttö haasteli Eetun kanssa ensin niitä näitä, mutta otti sitten puheeksi salatehtävän. Pönttö mainitsi, että Eetu oli epäonnistunut tehtävässä. Eetu oli eri mieltä ja hänen mielestään hän ansaitsisi palkinnon. Pönttö ei kuitenkaan ollut suopealla tuulella, vaan päätti rankaista tamperelaista.

Rangaistuksena Eetu joutuu siivoamaan kylpyhuoneen joka aamu sunnuntaihin saakka. Muut asukkaat eivät saa arvata, että kyseessä on rangaistus. Eetu yritti hangoitella Pöntölle vastaan, mutta turhaan. Pönttö kuitenkin antoi Eetulle krediittiä hyvästä yrityksestä, vaikka totesikin, ettei Eetulla ollut sata lasissa tehtävää suorittaessaan.

Eetu aloittaa rangaistuksen suorittamisen torstaiaamuna.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.