Taloon uusia asukkaita torstaina

Big Brother -talo saa uusia asukkaita torstaina, uutisoivat BB-nettisivut keskiviikkona. Asukkaat odottavat taloon asukasvaihdokkia, mutta ennen sitä he saavatkin suomalaisia asukastovereita.

Virallisilla Big Brother -nettisivuilla kerrottiin keskiviikkona, että torstaina BB-taloon tulee uusia asukkaita. Tällä hetkellä talossa on seitsemän asukasta, eikä ole vielä tiedossa, kuinka monta uutta asukasta tulee. BB-nettisivuilla kehoitettiin seuraamaan BB Extra -lähetyksiä, joissa on tarjolla lisätietoa.

Talossa on tällä hetkellä käynnissä Kansainvällinen asukasvaihto -viikkotehtävä, jossa asukkaat valmistautuvat sunnuntaina taloon tulevaan asukasvaihdokkiin. Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä, milloin vaihdokki tulee taloon ja milloin Suomesta lähtee vaihdokki kohdemaahan. Kohdemaata ei ole paljastettu, mutta se on todennäköisesti Slovenia.

Asukkaat siis odottavat näinä päivinä vaihtoasukasta taloon, mutta he tulevat yllättymään suomalaisista kanssa-asukkaista. Nämä ovat täysivaltaisia asukkaita, jotka voivat voittaa Suomen BB:n. Taloon tarvitaankin uusia asukkaita, sillä nykyisellä asukasmäärällä ja viikko per asukas -häätötahdilla finaalissa olisi tätä menoa vain kolme asukasta, kun ensimmäistä kautta lukuun ottamatta finaalissa on ollut aina neljä asukasta.

Todennäköisesti uudet asukkaat tai ainakin osa heistä muuttaa taloon torstain BB Extran suorassa lähetyksessä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.