Tänä vuonna myös kolmas Business Big Brother

Markkinoinnin ja media-alan vaikuttajille tarkoitettu Business Big Brother (BBB) järjestetään vuoden tauon jälkeen. BBB:n asukkaat testaavat uuden BB-talon ennen varsinaisia asukkaita.

Sub on järjestänyt BBB:n aikaisemmin vuonna 2007 ja 2008. Uuteen BB-taloon astuu vain muutamia päiviä ennen varsinaisen BB-kauden alkua 16 media-alan ja markkinoinnin ammattilaista 36 tunnin ajaksi. He osallistuvat formaatin mukaisesti leikkimielisten, mutta haastavien tehtävien suoritukseen talossaoloaikanaan.

Tämän vuoden BBB:ssä nähdään mm. Diilissä vuosi sitten mukana ollut Jethro Rostedt, joka osallistuu tänä syksynä myös MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun. Subin ajatuksena BBB:n järjestämisestä on tarjota mm. sidosryhmilleen hieman sitä puolta, millaista eläminen BB-talossa on ja saada mainostajat kiinnostumaan ohjelmasta entistä enemmän.

Toinen syy on se, että talo pitää joka tapauksessa testata joillakin ihmisillä ennen kauden alkua mm. tekniikan osalta. Niinpä on tuotannon osalta järkevää, että testi saadaan tehtyä mahdollisimman oikeata tilannetta jäljittelevissä olosuhteissa. Nyt testaaminen on varmasti erityisen tärkeää, koska BB-talo on siirtynyt täysin uusiin tiloihin ja se on rakennettu alusta asti tänä vuonna.

BBB:stä ei nähtä tavallisen Big Brotherin tapaan suoraa nettilähetystä, mutta BBB-asukkaiden taivalta voi katsoa netistä jälkilähetyksenä. Lähetys on nähtävissä keskiviikkona 25.8.2010 alkaen osoitteesta http://www.mahdollisuuksientalo.fi/, eli vasta normaalin BB-kauden alettua.

Business Big Brother 2010:n asukkaat:

Tiina Käyhkö, Development Manager, Telia Sonera
Laura Niskanen, Regional Marketing Manager, Metsä Tissue
Mirja Pulkkinen, Trade Marketer, Maxxium
Merja Aaltonen, Adminstration and Marketing Director, Alexandria Pankkiiriliike
Elina Koivumäki, osakas & lakimies, Juridia
Maija Ilmoniemi, CEO, Viestintätoimisto Paraply
Merja Hartoneva, tuotepäällikkö, Sub
Mika Kaarto, markkinointijohtaja, Kraft Foods
Tomi Härmä, Head of Business Unit, Dagmar
Hannu Laakso, toimitusjohtaja, PMI
Jyri Hatakka, Product Manager, Tekniset
Klaus Klefström, Brand Manager, SOK
Jethro Rostedt, kiinteistönvälittäjä, Aninkaisten kiinteistövälitys
Tommi Laiho, suunnittelujohtaja, SEK
Tuomas Kaseva, toimittaja, Helsingin Sanomat
Marko Massinen, aluepäällikkö, Gastronautti

Lähde:
Subin BB-nettisivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.