Vanhoja asukkaita salatilaan keskiviikkona

Tiistain BB Extra paljasti hieman lisää käänteestä, jossa viisi henkilöä menee BB-talon salatilaan. He ovat kaikki BB-talossa aiempina kausina olleita asukkaita.

Keskiviikkona BB-talon salatilaan menee viisi henkilöä. Henkilöt ovat aiemmilla kausilla BB-talossa olleita asukkaita, kerrottiin tiistain BB Extrassa. Kolme ex-asukasta menee salatilaan keskiviikon BB Extran aikana ja kaksi hieman myöhemmin 24/7:ssa.

Vielä ei ole tietoa, ketkä nämä asukkaat ovat, mutta BB Extrassa näytettiin tiistaina pätkiä aiemmista kausista ja mahdollisesti niistä voi jotain päätellä. Klipeissä nähtiin vanhoja asukkaita kaikilta muilta kausilta paitsi ykköskaudelta. Kakkoskaudelta nähtiin mm. Henri, Kari, Sari ja Olli, kolmoskaudelta mm. Tiina M., Sauli, Kadi ja Aki, neloskaudelta mm. Marianna, Niko, Tero, Johan ja Jari-Matti sekä vitoskaudelta mm. Nino, Ragnar, Terttu, Jelena ja Dana.

Ensimmäisen kauden puuttumisen lisäksi oli havaittavaa, että klippikoosteessa keskityttiin hyvin paljon talosta poistuneisiin tai poistettuihin asukkaisiin. Tällaisia tapauksia ovat olleet mm. Tiina M. ja Aki kolmoskaudelta ja Niko neloskaudelta.

Viisi salatilaan menevää ex-asukasta eivät ole kuitenkaan lopullisia BB-talon asukkaita tänä vuonna, sillä katsojat saavat äänestää heistä sen tai ne, jotka siirtyvät lopullisesti asumaan BB-taloon. Katsojaäänestys alkanee keskiviikkona ja päättyy sunnuntaina. Vielä ei ole tietoa, kuinka monta siirtyy varsinaiseen taloon. Talossa tällä hetkellä olevat asukkaat eivät tiedä tästä käänteestä, vaikka spekulointi on ajoittain kovaa.

Katso BB Extra keskiviikkona 1.9.2010 klo 19.00!

Lue lisää aikaisempien kausien asukkaista:
Kauden 2005 asukkaat (BB-nettisivut)
Kauden 2006 asukkaat (BB-nettisivut)
Kauden 2007 asukkaat
Kauden 2008 asukkaat
Kauden 2009 asukkaat

Tämä sivusto perustettiin vuonna 2007, joten kausien 2005 ja 2006 ovat Subin BB-nettisivuilta kyseisiltä vuosilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.