Viikkotehtävässä kuuluisuutta ja kaunistautumista

Maanantaina asukkaat saivat uuden viikkotehtävän kahteen viikkoon. Kansainvälisyys vaihtuu kuuluisuuteen ja kaunistautumiseen täksi viikoksi.

Uusi viikko alkoi varsin rauhallisissa tunnelmissa. Iltapäivällä asukkaat kutsuttiin sohville kuulemaan uusi viikkotehtävä. Viikkotehtävän nimi on Glamour, jossa asukkaat saavat erilaisia kauneuteen ja kuuluisuuteen liittyviä tehtäviä. Glamour-viikkotehtävässä asukkaat saavat rooleja, joissa heidän pysyttävä.

Tehtävänannon saatuaan suurin osa asukkaista oli innoissaan. Petri totesi, että tehtävä sopi hyvin Marikalle. Marika tosin oli huolissaan, että tämä ei ole varmaankaan helppo tehtävä. Asukkailla oli vielä tuoreessa muistissa Jeboulandia-viikkotehtävä, joka epäonnistui, vaikka viikko oli pääasiassa pelkkää hauskanpitoa.

Vedönlyöntiprosentista päästiin helpolla sopuun. Asukkaat päättivät vedonlyöntiprosentiksi jo tutuksi käyneen 99:n, vaikka Nino miettikin, että voisi valita pienemmän prosentin. Suurta keskustelua muusta prosentista ei käyty ja hetken kuluttua Noora kävi tämän ilmoittamassa päiväkirjahuoneessa.

Tehtävän saatuaan asukkaat alkoivat spekuloida, mitä tehtävä tulee pitämään sisällään. Jotkut veikkailivat joidenkin julkkisten tuloa taloon, jotkut taasen veikkailivat, että osa asukkaista joutuu palvelemaan toisia viikkotehtävässä. Asukkaita pohditutti myös se, onko glamour-elämää viettävien juhlittava hillitysti.

Ensimmäiseksi päivätehtäväksi asukkaat saivat stailata toisensa. BB antoi asukkaille roolit, jotka he pystyivät valitsemaan itse, kuka esittää mitäkin. Rooleille piti keksiä taustatarinat ja stailaukseen sai käyttää mitä tahansa talosta löytyvää sekä omia tai toisten vaatteita. Ninoa huoletti, että asukkailla oli mm. meikit loppumassa, joten hän olisi halunnut BB:n toimittavan tarpeistoa taloon. Lisätarpeistoa ei kuitenkaan kuulunut ja asukkaat joutuivat tulemaan toimeen omillaan.

Rooleiksi oli määrätty supermalli, rock-tähti, eskimo, angorakissa, urheilija, anime-hahmo, kerjäläinen ja alastonmalli. Asukkaat pääsivät helposti yhteisymmärrykseen, kuka kukin oli. Asukkaat päättivät, että he valitsevat roolinsa sellaiseksi, mikä olisi kullekin helpoin esittää. Niinpä esimerkiksi Marikalle päätyi anime-hahmo ja Petrille urheilija. He loivat pikaisesti itselleen tarinan ja sen jälkeen alkoi vaatteiden valinta ja meikkaus.

Suurinta kummastusta aiheuttivat eskimon ja angorakissan roolit. Ninolle päätynyt eskimon rooli ja Eetulle tullut angorakissan rooli mietityttivät, miksi ne olivat tehtävässä mukana. Ninolle oli ylipäänsä arvoitus, mikä eskimo on. Eetukin kyseli, millainen angorakissa on. Muut asukkaat saivat selvitettyä kaksikolle taustoja roolistaan ja hekin pääsivät tehtävässä eteenpäin.

Stailaukseen on aikaa neljä tuntia, jonka jälkeen roolit esitellään näytöksessä. Näytös pidetään BB:n ilmoituksesta.

Roolijako maanantain päivätehtävässä:

Rock-tähti - Noora
Kerjäläinen- Elisabet
Eskimo - Nino
Urheilija - Petri
Huippumalli - Jani T.
Alastonmalli - Niko N.
Anime-hahmo - Marika
Angorakissa - Eetu

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Glamour
Päivätehtävä: Stailatkaa toisenne

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.