Viikkotehtävässä ollaan laivaristeilyllä

Uudessa viikkotehtävässä asukkaat pääsevät risteilylle M/S Big Brotherilla. Viikkotehtävä koostuu jälleen haasteista, joista asukkaiden on selvittävä onnistuakseen.

Viime viikolla asukkaat olivat autiolla saarella. He onnistuivat pelastautumaan sieltä laivalle, M/S Big Brotherille. Nyt he suorittavat uutta viikkotehtävää olemalla laivaristeilyllä. Asukkaat löivät vetoa 99 %:n vedonlyöntiprosentin puolesta.

Asukkaiden on suoritettava erilasia merihenkisiä haasteita onnistuakseen viikkotehtävässä. Tehtävää varteen talo oli sisustettu merihenkisellä rekvisiitalla ja asukkaat saivat pukeutua laivahenkilökunnan kuteisiin. Itseoikeutettuna kapteenina on BB-talon päällikkö Satu.

Satu joutui ennen viikkotehtävän alkua jakamaan porukan kolmeen ryhmään, A, B ja C. Kirjaimet osoittautuivat lopulta hyttiluokiksi, joista A on paras ja C on huonoin. A- ja B-luokan matkustajat majoittuvat BB-talon makuuhuoneeseen, C-luokan matkustajat varastohuoneeseen.

A-luokan matkustajille on myös muita etuja. Heillä on oikeus syödä kapteenin pöydässä sinne toimitettuja ruokia ja lisäksi heillä on käytössään BB-talon ruokavarat. B-luokan matkustajat saavat nauttia kaikista BB-talon ruoista. C-luokan matkustajat joutuvat tyytymään niihin elintarvikkeisiin, joita BB heille toimittaa. Kraanavettä C-luokankin matkustajat saavat juoda vapaasti.

Laivaelämään kuuluu myös kansivahtivuorot öisin. BB määrittää parit, joissa vahtivuorot suoritetaan. Kansivahtien varustukseen kuuluvat pelastusliivit, jotka löytyivät BB-talon pihalta, joka toimii laivan kantena.

Asukkaat ottivat uuden viikkotehtävän innoissaan vastaan. Juuri kukaan ei märissyt, vaikka joitakin naisia merihenkiset vaatteet hieman ahdistivatkin. Jako hyttiluokkiin otettiin vastaan huumorilla ja hyvällä asenteella.

Sadun tekemä jako:

A-luokka: Satu, Elisabet, Nino, Paul, Petri ja Riikka
B-luokka: Habib, Ksenia, Marika, Mia ja Vilhelmiina
C-luokka: Ellinoora, Esa-Tapio, Hannu, Niko N. ja Ville

Viikkotehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.