Viisi asukasta jälleen häätöäänestykseen - päivitetty 22.10.2010, 21:07

Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat paljastettiin tänään. Tällä viikolla äänestyksessä on jälleen viisi asukasta: Petri, Marika, Vilhelmiina, Inka ja Eetu.

Big Brother oli koonnut asukkaat sohvalle kuulemaan nimeämisten tulokset. Kaiuttimista kuuluneet asukkaiden nimet eivät tulleet yllätyksenä, mutta nimettyjen määrä ihmetytti. Elisabet oli ihmeissään, kuinka näin pienestä porukasta noin moni voi joutua äänestykseen.

Tämän viikon nimeämisissä Ninolla oli koskemattomuus BB-talon päällikkönä. Petrin, Marikan, Vilhelmiinan, Inkan ja Eetun tultua nimetyksi häätöäänestykseen, sen ulkopuolelle jäivät vain Niko N. ja Elisabet. Niko N. sai vain yhden nimeämispisteen ja Elisabet ei yhtäkään.

Kaikista varmimpia äänestykseen joutumisestaan olivat Inka, Eetu ja Marika. Inka ja Eetu sen vuoksi, että he ovat uusia. He ovat puhuneet viime päivinä, kuinka vanhat nimeäisivät heitä, koska pisteet olisi helppo antaa uusille. Marika oli taas varma, koska ajatteli joutuvansa äänestykseen "vanhasta muistista". Marika on häätöäänestyksessä jo seitsemättä kertaa. Eniten varmoja lähdöstään sunnuntaina ovat Inka ja Eetu.

Sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas. Häätö tapahtuu tuttuun tapaan Talk Show'ssa klo 21 alkaen.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.