Vilhelmiina häädettiin yhdeksäntenä - päivitetty 01.11.2010, 00:27

Suomen BB-taloon saapui sunnuntaina asukasvaihdokki Sandra, mutta tuttuun tapaan talosta häädettiin myös yksi asukas. Yhdeksäntenä BB-talosta häädettiin Vilhelmiina.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä oli neljä asukasta. Asukasvaihdokki Sandra oli tullut taloon vain hetkeä aiemmin, kun tuli häädön aika. Talon kaiuttimista kuului, kun häädetyksi tuli Vilhelmiina. Kyyneleiltä ei voitu säästyä, kun Vilhelmiina joutui jättämään talon. Vilhelmiina joutui taipumaan häätöäänestyksessä Petrille, Marikalle ja Eetulle.

Kyyneleet silmässä oli Vilhelmiinan lisäksi ainakin Elisabet. Juuri taloon tullut Sandra oli pahoillaan Vilhelmiinan puolesta, sillä Sandra tiesi, miltä häädetystä tuntuu. Sandra oli valehäädetty asukasvaihdon takia Slovenian BB-talosta viime perjantaina. Asukkaat hyvästelivät kyynelehtivän Vilhelmiinan, mutta hänen poistuttuaan talosta asukkaiden kiinnostus keskittyi asukasvaihdokkiin.

Studiossa Vilhelmiina ei osannut sanoa, mikä oli syynä hänen häätöönsä. Väleistä Petriin Vilhelmiina totesi, ettei ollut ihastunut Petriin, mutta kyllä piti miehestä. Talossa vaan kaipasi läheisyyttä. Vilhelmiinasta tuli talon äitihahmo ja välillä häntä ärsytti talon sotkuisuus, mutta toisaalta hän piti siivoamisesta, totesi Vilhelmiina Susanna Laineen haastattelussa.

Yhdeksäntenä häädetty Vilhelmiina selvisi kahdesta häätöäänestyksestä ennen tätä. Vilhelmiina kuuluu kesken kauden tulleisiin asukkaisiin, joka tuli taloon uusien asukkaiden ensimmäisessä aallossa (uusvanhoja ei lasketa). Ennen häätöään Vilhelmiina ehti viettää talossa seitsemän viikkoa.

Vilhelmiinan häädön jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan suomalaisasukasta ja asukasvaihdokki Sandra. Niko N. on lisäksi asukasvaihdossa Sloveniassa ja hän palaa Suomeen noin viikon kuluttua.

Lue lisää:
Sandra astui Suomen BB-taloon, Niko N. Sloveniaan
Vilhelmiina häädettiin talosta yhdeksäntenä (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.