Sandra astui Suomen BB-taloon, Niko N. Sloveniaan - päivitetty 31.10.2010, 23:49

Asukasvaihto Suomen ja Slovenian välillä on edennyt siihen vaiheeseen, että molempien maiden vaihtoasukkaat astuivat toistensa BB-taloihin. Sekä Sandran että Niko N:n taloon astumiset nähtiin suorana lähetyksenä molemmissa maissa.

Ensin Suomen BB-taloon asteli slovenialainen Sandra, joka meni taloon suurin piirtein Talk Show -lähetyksen puolessa välissä. Sandra oli ensin juontaja Susanna Laineen haastattelussa studiossa, jonka jälkeen Sandra siirtyi taloon.

Susannan haastattelussa Sandra oli onnellinen saamastaan mahdollisuudesta. Sandra sanoi, että kuvitteli olevansa unessa, josta kohta herää. Sandralle uskoteltiin Slovenissa aluksi, että hänet häädettiin talosta, mutta todellisuudessä kyseessä oli valehäätö ja lähtö asukasvaihtoon Suomeen.

Sandra on pikkujulkkis Sloveniassa. Hän on laulaja, tv- ja radiojuontaja pienillä kanavilla. Ennen kaikkea hän on tullut tunnetuksi slovenialaisen poliitikon tyttärenä. Sandra meni Big Brother -taloon, koska hän halusi osoittaa muille, ettei ole hemmoteltu ja hän pärjää omana itsenään, eikä vain poliitikon kuuluisana tyttärenä.

Haastattelun päätyttyä Susanna toivotti Sandralle onnea ja passitti hänet taloon. Pian Sandra astuikin talon puolelle ja esitteli itsensä suomalaisasukkaille. Suomalaiset asukkaat odottelivatkin jo vaihdokkia, sillä he kuulivat jo ääniä kamerakäytävästä. Asukkaat olivat silti hieman pöllämystyneet ja muutaman sekunnin tuijottelun jälkeen he lähtivät tervehtimään Sandraa.

Tervehtiminen sujui viikkotehtävän hengessä, eli asukkaiden on käytettävä harjoittelemiaan tapoja esitellä väärää, mutta uskottavaa Suomi-kuvaa Sandralle. Tervehtiminen sujuikin ilman ongelmia ja se näytti menneen Sandralle täydestä. Asukkaat tervehtivät Sandraa pitämällä kättä otsalla ja sitten he kättelivät uutta kämppäkaveria.

Tutustuminen pääsi välittömästi vauhtiin ja puhelias Sandra alkoi esitellä itseään. Myös Suomen BB-asukkaat kertoivat lyhyesti itsestään, mutta pääasiassä äänessä oli Sandra. Suomalaiset kyselivät Sandralta innokkaasti hänestä itsestään, Sloveniasta ja Slovenian BB:stä.

Niko N. astui Slovenian taloon

Niko N:n vuoro tuli Talk Show'n loppupuolella. Myös Niko N. oli ensin Slovenian suoran lähetyksen haastattelussa ennen kuin hänet päästettiin taloon.

Haastattelussa Niko N.ää viilattiin linssiin, kun Slovenian lähetyksen juontaja Nina Osenar kertoi, että perinteinen slovenialainen tapa tervehtiä on läppäistä kevyesti kaveria takapuoleen. Niko N. ei ensin meinannut uskaltaa tehdä tätä, mutta lopulta Nina sai puhuttua Niko N:n ympäri ja hän läppäisi juontajaa. Slovenian BB:ssä on käynnissä sama juttu kuin Suomessa, eli Niko N:lle on esiteltävä vääriä, mutta uskottavia slovenialaisia tapoja.

Niko N:ltä kysyttiin myös tuntemuksia Slovenian taloon menosta ja Niko N:n tunnelma oli "super". Juontaja Nina kyseli myös laulunäytettä Niko N:ltä, koska Niko N. kertoi lauleskelleensa Suomen BB-talossa, mutta näytettä ei tällä kertaa irronnut. Ehkä sitten talossa, juontaja totesi.

Nina kertoi Niko N:lle osaavansa hieman suomea ja sanoi sanan "makkara", jonka jälkeen Niko N:n oli aika lähteä taloon. Niko N. käveli talon pihan poikki ja astui sitten sisään tapaamaan slovenialaisia BB-asukkaita.

Slovenian BB-talon asukkaat olivat hieman yllättyneet. Niko N:llä oli tuomisinaan uusille kämppäkavereilleen tuliaisia Suomesta, kuten neljän tuulen lakit jokaiselle, pullo viinaa ja BB-tuotteita. Tutustuminen käynnistyi hämmästellen uutta taloa, joka oli varmasti Niko N:n silmään todella värikäs Suomen harmaan talon jälkeen.

Asukasvaihto on näin saatu sujuvasti käyntiin molemmissa maissa. Ainakin Suomen näkökulmasta tekniikka pelasi ja satelliittiyhteys toimi moitteettomasti. Näyttäisi myös siltä, että asukasvaihtokit näyttäisivät viihtyvän uusissa taloissa niin heidän itsensä kuin kanssa-asukkaidenkin puolelta.

Asukasvaihto Suomen ja Slovenian välillä kestää noin viikon.

Lue lisää sivustoltamme:
Sandran profiili
Vilhelmiina häädettiin yhdeksäntenä

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
BB-vaihtari Sandra: En ole hemmoteltu kakara
Nikon hulvattomat tervetuliaiset: Slovenialaiset läpsivät pyllylle!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.