Asukkaat saivat postia ulkomaailmasta

Tunteet olivat jälleen pinnassa, kun asukkaat saivat postia läheisiltään BB-taloon torstaina. Tuntemukset vaihtuivat itkusta nauruun, kun asukkaat saivat kirjeitä vanhemmiltaan, sisaruksiltaan tai ystäviltään.

Heti Big Brotherin tiedotettua asukkaille tulevista kirjeistä Janica ja Suvi alkoivat itkeä. BB:n ilmoitusta lukenut Janica ei tosin ensin tajunnut lukemaansa, kunnes se pamahti tajuntaan ja kyyneleet saivat vallan.

Ensimmäisenä kirjeen sai Mikael, joka sai kirjeen siskoltaan, joka kirjoitti sen kuin sen olisi kirjoittanut Mikaelin siskonpoika enolleen. Kirjeestä Mikael luki, että siskonpoika on jo yli kuusikiloinen. Iloinen uutinen oli myös se, että Mikaelia odotellaan jo innolla joulupöytään takasin kotiin. Mikael on aiemmin pelännyt erityisesti vanhempiensa vastaanottoa BB:n jälkeen.

Sebastian sai postia ulkomaailmasta sisareltaan. Tällä kertaa kyseessä oli kouluikäinen siskonsa, joka kertoi urheiluharjoituksistaan ja hänellä on ollut aikaa myös musiikilleen. Sebastian sai myös kuulla, että hänen siskonsa on tavannut uusia, aitoja ystäviä, mistä Sebastian oli hyvillään.

Viime päivinä huonolla tuulella ollut Tanja sai kolmantena kirjeen. Tanja sai kirjeen siskoltaan, joka kirjoitti mm., että Tanjan lapsi oli pudonnut päiväkodissa kiipeilytelineeltä ja hänen hampaansa oli irronnut tämän johdosta. Hymy naamalla, mutta kyyneleet poskella valuen kirjettä lukenut Tanja sai lisäksi tietää, että lapsen joululahjatoive ei ole enää leikkipaloauto, koska lapsi on nähnyt oikean päiväkodissa. Paloauto on kuulemma "niin nähty", mutta helikopterit ovat nyt kova juttu. Kirjeen luettuaan Tanja jäi yksin sohville vielä kertaamaan lukemaansa - itkevänä, mutta onnellisena.

Ensimmäiset kovat kyyneleet nähtiin Janican lukiessa kirjettään neljäntenä. Janica äiti kirjoitti tyttärelleen, että lapsilla on kaikki hyvin ja toinen hänen lapsistaan on valittu joukkueensa parhaimmaksi. Janicaa tsempattiin kovasti pysymään kovana loppuun asti.

Ben sai kirjeen äidiltään. Ben on pelännyt talossa, ettei hänen äitinsä haluaisi enää nähdä häntä, mutta äiti vieräili talossa joitakin viikkoja sitten SEIS-tehtävässä. Kirjeessä äiti kertoi, että hän on yrittänyt ymmärtää Benin taloon tuloa ja äiti toivoo, että Beniltä löytyy myös ymmärrystä äidille. Veljellä ja isällä on kaikki hyvin ja Benin kämppäkaverit ovat pärjänneet hyvin.

Viimeisenä oman kirjeensä sai Suvi. Suvin ystävältään saama kirje oli hieman salamyhkäinen. Ystävät tsemppasivat Suvia kovasti ja kehoittivat nauttimaan talossaolosta. Suvi ei saanut murehtia ulkomaailman asioista, joka sai Suvin pohtimaan, että hänellä ei ole enää miesystävää ulkomaailmassa.

Kaiken kaikkiaan kirjeet aiheuttivat kovia tunteita kirjeiden saajille ja kuuntelijoille. Suvi tuntui itkevän jokaisen kirjeen kohdalla ja hän myös pelkäsi oman kirjeensä sisältöä etukäteen. Kaikki asukkaat saivat kannustusta kotijoukoilta loppuajaksi. Tästä huolimatta ikävä oli kova ja heitä odotettiin kovasti valmistelemaan joulua omiensa pariin.

Läheisten ja asukkaiden toive paluusta kotiin on enää korkeintaan kymmenen päivän päässä torstain jälkeen. Big Brother 2011 Finaali on sunnuntaina 11. joulukuuta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.