Kausi 2011

Uutisia Suomen Big Brotherin seitsemänneltä kaudelta vuodelta 2011. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Big Brother 2011 päättyi vajaat kaksi viikkoa sitten. Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja odottamaan uuden vuoden juhlintaa.

Voittajan viikko Subilla tänään

Suomen seitsemäs Big Brother -kausi saadaan päätökseen lopullisesti tänään torstaina, kun Subilla esitetään Voittajan viikko -ohjelma. Ohjelmassa seurataan tuoreen BB-voittaja Janican ensimmäistä viikkoa BB-talosta poistumisen jälkeen.

Live-arkisto: Finaalipäivä 11.12.2011

Big Brother 2011 Talossa tapahtuu -liveseurannan arkisto Big Brother 2011 Finaalipäivältä 11.12.2011. Tapahtumat ovat aikajärjestyksestä alhaalta ylöspäin. Tässä on arkistoitu vain Finaalipäivä, muut joulukuun 2011 tapahtumat on arkistoitu erikseen jo aiemmin.

BB-Finaalin katsojaluku nousi viime vuodesta hieman

Viime sunnuntaina Finaaliin huipentunut Big Brother 2011 keräsi Finaalissa hiukan enemmän katsojia kuin viime vuonna vastaava lähetys. Tämän vuoden Finaalin keskikatsojaluku jäi vain niukasti alle 600 000:en.

Valojen sammuminen ei näkynyt livenä 24/7-palvelussa

Big Brother -talon valojen sammuminen ei ennakkotiedoista poiketen näkynyt 24/7-palvelun tilaajille. Subilta ei ole saatu tähän tarkempaa selvitystä välittömästi BB-Finaalin jälkeen.

Big Brother palaa asiaan myös vuonna 2012!

Suomen Big Brother palaa asiaan myös vuonna 2012. Kahdeksas tuotantokausi nähdään ensi vuonna, asia vahvistettiin seitsemännen kauden Finaalissa.

Janica on Big Brother 2011 -voittaja!

Suomen seitsemäs Big Brother huipentui Finaaliin sunnuntai-iltana 104 päivän kisaamisen jälkeen. Big Brother 2011 -voittaja on Janica, joka kuittasi pääpalkinnon 50 000 euroa. Toisen palkinnon vei nimiinsä Mikael.

Live-arkisto: Joulukuu 2011

Big Brother 2011 Talossa tapahtuu -liveseurannan arkisto joulukuulta 2011. Tapahtumat ovat aikajärjestyksestä alhaalta ylöspäin. Tähän ei ole arkistoitu Finaalia 11.12.2011, vaan se arkistoidaan erikseen.

Big Brother 2011 päättyy tänään!

Suomen Big Brotherin seitsemäs tuotantokausi saadaan päätökseen tänään, kun kausi huipentuu Subilla nähtävään Finaaliin. Sunnuntaina illalla selviää, kuka viidestä Finalistista voittaa Big Brotherin ja 50 000 euroa. Katsojien finaaliäänestyksessä äänestämä voittaja ratkeaa tänä iltana.

Vanhat asukkaat bilettivät BB-talon pihalla, Finalistit seurasivat lasin takaa

Tämän Big Brother -kauden luultavimmin viimeiset bileet järjestettiin perjantaina. Bileet olivat historialliset Suomen BB:ssä, sillä BB-talon pihalle tulivat juhlimaan myös talossa aiemmin tällä kaudella olleet, mutta jo lähteneet asukkaat. Valitettavasti vanhat asukkaat eivät päässeet juhlimaan yhdessä Finalistien kanssa.

Finalistit jakoivat pokaalit Best of -gaalassa kauden parhaille hetkille

Perjantaina Big Brother -talossa nähtiin Best of -gaala, jossa palkittiin BB-kauden parhaita hetkiä. Finalistit toimivat palkintojen jakajina gaalassa, jossa nähtiin videolta klippejä kauden ajalta.

Vanhoja asukkaita palaa juhlimaan perjantaina!

Seitsemäs Big Brother -kausi on finaaliviikollaan ja sitä on jäljellä torstain jälkeen enää kolme päivää. Perjantaina BB-talossa järjestetään isot bileet, joissa Finalistien lisäksi nähdään 12 talossa tällä kaudella jo ollutta, mutta häädettyä asukasta, kertovat BB-nettisivut.

Itsenäisyyttä juhlittiin BB-talossa

Suomen Big Brotherissa nähtiin sen historian ensimmäiset itsenäisyysjuhlat, kun itsenäisyyspäivää vietettiin BB-talossa. Päivän ohjelmaan kuului presidenttien esittämistä, "Tuntematon sotilas" ja itsenäisyyspäivän tanssiaiset.

Finalistit drinkkimestareina ja viihdyttäjinä

Big Brother 2011 -kauden 15. ja viimeinen viikko käynnistyi maanantaina. Talossa oli jäljellä enää viisi Finalistia, Ben, Janica, Mikael, Suvi ja Tanja ja kautta oli jäljellä enää seitsemän päivää, joista maanantai oli 98. päivä.

Best of -gaalassa palkitaan BB:n parhaita hetkiä

Big Brotherin nettisivuilla käynnistyi maanantaina äänestys, jossa katsojat voivat äänestää tämän BB-kauden parhaita hetkiä. Parhaat hetket palkitaan eri kategorioissa perjantaina BB-talossa järjestettävässä Best of -gaalassa.

Finaaliäänestys on käynnissä - kuka voittaa 50 000 euroa?

Big Brother 2011 Finaaliäänestys käynnistyi eilen sunnuntaina viimeisen Talk Show'n päätteeksi. Kauden viimeisessä äänestyksessä katsojat saavat päättää, kuka viidestä Finalistista voittaa BB:n tänä vuonna.

Finaaliviisikko selvisi, Finalisteja muisteltiin

Big Brother 2011 -Finalistit selvisivät Sebastianin yllätyshäädön myötä. BB-taloon jäivät Ben, Janica, Mikael, Suvi ja Tanja, joista selviää Big Brother -voittaja ensi sunnuntaina. Finaaliäänestys on jo käynnissä.

Sebastian häädettiin kolmantenatoista ennätystiukassa äänestyksessä - asukkaat järkyttyivät

Big Brother 2011 -kauden viimeinen häätöäänestys oli yksi kauden dramaattisimpia ja kaikkien aikojen tiukin. Häätöäänestyksen päätteeksi BB-talosta häädettiin vain 0,01 prosenttiyksikön erolla yllättäen Sebastian, joka järkytti finaaliviisikon.

Tanja, Ben ja Sebastian häätöäänestykseen julkisissa nimeämisissä, Tanja suuttui

Big Brother -kauden viimeiset nimeämiset olivat julkiset nimeämiset. Toistensa nähden sohvilla asukkaat nimesivät viimeiseen häätöäänestykseen Tanjan, Benin ja Sebastianin. Tanja ei ottanut nimeämisiä hyvällä, vaan raivosi muille asukkaille.

Joulupukki julisti viikkotehtävän onnistuneeksi

Tonttuina pajassaan viikon aikana ahertaneet BB-asukkaat saivat urakkansa päätökseen perjantaina. Viikkotehtävän tulos julkistettiin perjantaina ja sen teki itse joulupukki.

Asukkaat saivat postia ulkomaailmasta

Tunteet olivat jälleen pinnassa, kun asukkaat saivat postia läheisiltään BB-taloon torstaina. Tuntemukset vaihtuivat itkusta nauruun, kun asukkaat saivat kirjeitä vanhemmiltaan, sisaruksiltaan tai ystäviltään.

Live-arkisto: Marraskuu 2011

Big Brother 2011 Talossa tapahtuu -liveseurannan arkisto marraskuulta 2011. Tapahtumat ovat aikajärjestyksestä alhaalta ylöspäin.

Viimeisetkin asukkaat saivat tiedon finaaliviikosta, Janica ei suostunut uskomaan

Tiistaina Big Brother paljasti lopuillekin asukkaille, että tällä hetkellä ei ole käynnissä BB:n finaaliviikko, vaan se on vasta ensi viikolla. Janica ei edelleenkään suostunut uskomaan tietoa ja ilmoitti halustaan lähteä talosta jo tänä sunnuntaina.

Tonttupaja-viikkotehtävä pääsi käyntiin, BB-talo jouluilmeeseen

Maanantaina nähtiin tapahtumarikas päivä, jolloin nähtiin valeviikkotehtävä, finaaliviikon paljastus osalle asukkaista ja oikean viikkotehtävän aloitus. BB-talo sai hienon jouluilmeen, kun kauden toiseksi viimeisessä viikkotehtävässä asukkaat pääsevät tonttuilemaan.

Uusi viikko alkoi valeviikkotehtävällä, osa sai tietää finaalipäivän

Kuusi asukasta aloitti tämän Big Brother -kauden 14. viikon tehtäväalueella valeviikkotehtävää suorittaen. Osa asukkaista sai myös tietää, että tämä viikko ei ole finaaliviikko, vaan se on vasta ensi viikolla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.