Ben, Netta ja Tanja häätöäänestykseen, asukkaille ei kerrottu

Perjantaina järjestettiin todennäköisesti tämän kauden viimeiset nimeämiset. Nimeämisten perusteella 13. viikon häätöäänestykseen joutuivat Ben, Netta ja Tanja.

Asukkaat olivat spekuloineet pitkin viikkoa, tuleeko tällä viikolla vielä nimeämiset. Suvi oli ollut torstaina sitä mieltä, että nimeämiset olisivat liian ennalta-arvattava käänne, eikä niitä siksi järjestettäisi. Toisin kuitenkin kävi ja asukkaat joutuivat nimeämään toisiaan häätöäänestykseen perjantaina päivällä.

Oljenkorsikilpailua ei järjestetty tällä viikolla, vaan häätöäänestykseen joutuivat kolme eniten nimeämispisteitä saanutta asukasta. Tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat Ben, Netta ja Tanja. Asukkaille ei vielä paljastettu äänestyksessä olevia asukkaita, vaan he kuulevat ne vasta huomenna lauantaina. Kauden 11. häätöäänestys käynnistyi kuitenkin jo tänään suoran BB Extran alussa.

Nimeämisten jälkeen asukkaat pohtivat, ketkä voisivat olla häätöäänestyksessä. Netta ja Tanja olivat varmoja äänestyksessä olemisestaan. Tietämättöminä häätöäänestykseen joutuneista asukkaista, he saivat illalla juhlat. Asukkaat olivat päivällä suorittaneet päivätehtävän, jossa heidän piti röyhtäillä taloon tuotuun mikrofoniin yhdessä vähintään 200 röyhtäystä. Asukkaat onnistuivat röyhtäämään yhteensä 461 kertaa ja palkinnon ensimmäisenä osana olivat päiväunet.

Palkinnon toinen osa olivat perjantai-illan juhlat. Varastohuoneeseen asukkaille toimitettiin kokovartalohaalarit, alkoholia ja asukkaat saavat kuulla musiikkia Spotifystä omilta soittolistoiltaan. Musiikin kuuntelulle oli kuitenkin hinta, sillä jokaisesta kuulemastaan kappaleesta asukkaiden täytyy jokaisen röyhtäillä kerran mikrofoniin.

Ilmoittaessaan palkinnosta Big Brother hämäsi asukkaita. BB ilmoitti tehtävänannossa, että varastohuoneesta saadulla tarpeistolla (haalarit ja juomat) asukkaat voivat hilata tunnelman kattoon matkalla kohti finaaliviikkoa. Osa asukkaista uskoi, että ensi viikolla on finaaliviikko, vaikka BB:tä on jäljellä vielä kaksi viikkoa tämän viikon jälkeen.

Tanjan luettua BB:n viestin, Suvi purskahti itkuun. Alkuperäisasukkaisiin kuuluva Suvi totesi lohduttamaan tulleelle Sebastianille, ettei hän halua lähteä talosta sunnuntaina, koska tuntisi silloin olleensa talossa turhaan 13 viikkoa. Myös Janica alkoi itkeä, kun ensimmäinen musiikkikappale alkoi soida onnistuneen röyhtäilyn seurauksena.

BB-talosta häädetään yksi asukas ensi sunnuntaina.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.