Lihottava viikkotehtävä onnistui, kaikki asukkaat lihoivat

Asukkaiden viikkotehtävänä oli tällä viikolla lihottaa itseään. Useasti kauden aikana ruoan vähyydestä valittaneet asukkaat saivat nyt syödä niin paljon kuin halusivat - ja vähän enemmän.

Maanantaina alkaneessa viikkotehtävässä asukkaiden piti saada yhteispainokseen 750 kg. Asukkaat oli punnittu ennen viikkotehtävän alkua päiväkirjahuoneessa. Heidän yhteispainonsa viikkotehtävän alkaessa oli 726,2 kg. Asukkaat laskivat, että heidän pitää lihottaa itseään 23,8 kg, eli 2,38 kg asukasta kohden.

Big Brother toimitti asukkaille yllinkyllin ruokaa pitkin viikkoa. Pöydät eivät todellakaan olleet tyhjinä ruoasta. Koko ajan oli mässytettävää, oli kyse sitten kunnon ruoasta tai herkuista. Syömiset vaihtelivat herkullisista pihveistä sipseihin ja karkkeihin. Viikkotehtävän lopun lähestyessä ähky alkoi olla yhä pahempi ahmimisesta johtuen.

Viikkotehtävä päättyi tällä viikolla vasta perjantaina. Keskiviikkona asukkaat saivat kuulla, että heidän tavoitteensa oli vielä lähes 20 kg:n päässä. Asukkaille iski paniikki ja entistä kovempi syöminen. Torstaina BB-talossa järjestettiin Petri Nygårdin keikka ja bileet. Ruoka ja alkoholijuomat helpottivat illalla lihotusurakkaa, mutta aamuinen krapula ja oksentelu olivat pahaksi.

Erityisesti Netta kärsi krapulan tuomasta oksennuksesta. Lähes kaikki hänen syömänsä ja juomansa kilot katosivat BB-talon wc-pönttöön. Loppupunnituksen lähestyessä asukkaat yrittivät parantaa tilannetta juomalla mahdollisimman paljon vettä, jotta kiloja saataisiin nopeasti. Loppupunnitus tehtiin pk-huoneessa.

Tulokset lihoamisestaan ja viikkotehtävän onnistumisesta asukkaat saivat BB:ltä kirjallisena. Asukkaille toimitetusta kirjekuoresta selvisi, että kaikki asukkaat onnistuivat nostamaan painoaan. Eniten painonnostossaan onnistuivat Sebastian ja Tanja, joista Sebastian kasvatti painoaan 5,3 kg ja Tanja 4,6 kg. Oksennellut Netta kasvatti painoaan vaivaiset 0,1 kg.

Viikkotehtävää oli suorittamassa myös BB-taloon maanantaina saapunut vieraileva asukas, BB Extran juontaja Elina Viitanen. Elinan painoa ei oltu laskettu asukkaiden aloituspainoon, niinpä BB päätti, että asukkaat saavat lahjana Elinan loppupunnitukseen tuomat lisäkilot. Loppupunnitus osoitti, että Elina onnistui nostamaan painoaan 0,4 kg.

Lopputuloksissa asukkaat onnistuivat kasvattamaan painoaan 25,8 kg, jolloin yhteispainoksi muodostui 752 kg. Tämä tarkoitti sitä, että viikkotehtävä onnistui, koska vaadittava määrä oli vähintään 750 kg. Onnistuneen viikkotehtävän ansiosta asukkailla on käytettävissään 218,9 yksikön viikkobudjetti.

Jo asukkaiden painonnousu sai huudot sohvilla kunkin kohdalla. Luonnollisesti Tanja ja Sebastian saivat suurimmat suosionosoitukset. Kuultuaan viikkotehtävän onnistumisesta asukkaat riemastuivat. Ähkyinen viikko oli vihdoin päättynyt.

Viikkotehtävän lopputulokset pe 11.11.2011:

Annika +0,8 kg
Ben +3,9 kg
Janica +2,6 kg
Mikael +2,1 kg
Netta +0,1 kg
Rami +2,2 kg
Sebastian +5,3 kg
Suvi +2,1 kg
Tanja +4,6 kg
Veera +1,7 kg
Elina +0,4 kg

Yhteensä 752 kg (vaadittu 750 kg)

Viikkotehtävä: Kriittinen massa, lopputulokset (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.