Teknisiä ongelmia, sivusto ei päivittynyt

Big Brother -fanisivut kärsivät teknisistä ongelmista palveluntarjoajan päässä torstain ja perjantain aikana. Tästä syystä sivusto ei päivittynyt tänä aikana.

Palveluntarjoajan päässä oli teknisiä ongelmia torstaista aamupäivästä lähtien, eikä Ylläpito tai Toimitus päässeet päivittämään Big Brother -fanisivustoa. Ongelmat jatkuivat perjantaihin alkuiltaan asti, mutta nyt sivusto alkaa päivittyä tavalliseen tapaansa.

Päivityskatkoksen vuoksi etenkin Talossa tapahtuu -osio jäi kokonaan päivittymättä torstaina ja osittain perjantaina. Saatamme Talossa tapahtuu -seurannan ajantasalle tämän illan aikana. Samoin uutisoimme merkittävät tapahtumat talossa uutisosiossamme.

Pahoittelemme katkoksesta mahdollisesti aiheutunutta harmia.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.