Minna häädettiin kolmantena

Sunnuntaina BB-talosta häädettiin kolmas asukas. Tiukassa häätöäänestyksessä talosta häädettiin Minna, joka hävisi äänestyksessä Benille, Annikalle, Sebastianille, Suville ja Tanjalle.

Tämän viikon häätöäänestykseen laitettiin kuusi asukasta. Tällä viikolla ei poikkeuksellisesti järjestetty oljenkorsikisaa, joten kukaan ei pystynyt pelastamaan itseään tai toista äänestykseltä.

Asukkaat olivat koko viikonlopun ihmeissään äänestyksessä olevien suuresta määrästä. Epäilyt nousivat, että Big Brother huijasi heitä, että kyseessä ei ole häätöäänestys tai sinne on pistetty huijaukseksi ylimääräisiä asukkaita.

Kaikista stressaantunein häätöäänestyksestä oli Minna, joka pelkäsi lähteä ulkomaailmaan. Muutamat asukkaat olivat sen sijaan sillä ajatuksella, että voisivat lähteä kotiin, sillä he olivat tympäätyneet muihin asukkaisiin tai BB oli koetellut heitä.

Tanja oli suuttunut osalle asukkaista, koska hän oli saanut muiden asukkaiden vihat päälleen aiheutettuaan Amandan rangaistuksen rikottuaan sääntöjä lauantaina. Tanja oli lauantaina kovassa krapulassa perjantain bileiden jälkeen. Suvi taasen kypsyi BB:hen, joka on käskenyt Suvia kantaa kypärä-mikrofoni-reppua (Totuuden torvi) lauantaiaamusta lähtien. Molemmat ilmoittivat, että voisivat lähteä talosta jopa ilman häätöäänestystä, mutta ainakin Suvilla mieli muuttui jo Talk Show'n aikana.

Häätöäänestyksen päätyttyä asukkaat saivat kuulla äänestyksen tuloksen. Odottelun jälkeen talon kaiuttimista kuului Minnan nimi. Minna puhkesi kyyneliin kuultuaan nimensä ja jähmettyi paikalleen sohvan viereen. BB:n alettua ajanlaskennan Minna talutettiin häätöovelle ja Minna oli poistunut talosta.

Osa asukkaista yllättyneitä tuloksesta. Suvi oli yksi eniten yllättyneiden joukossa. Tanja totesi, että olisi mieluusti lähtenyt talosta ennen Minnaa. Asukkaat olivat spekuloineet, lähteekö tällä kertaa useampi asukas, mutta pohdinnat päättyivät BB:n kuulutettua suoran lähetyksen päättyneeksi.

Studioon saapunut Minna jännitti kovasti, eikä meinannut saada sanaa suustaan. Muutaman aran vastauksen jälkeen Minna pystyi jo hyvin vastaamaan kysymyksiin. Nimeämispisteistään Minna kommentoi, ettei ollut yllättynyt Annikalta saamistaan pisteistä, eikä pitänyt Annikan tavasta "ystävystyä" omien tupakoiden loputtua. Minna sanoi myös olleensa ajoittain hieman ulkopuolinen talossa.

Kauden kolmannen häätöäänestyksen jälkeen Minna tuli häädetyksi saatuaan 15,62 % annetuista äänistä. Äänestyksen voittaja oli Ben, joka keräsi 17,74 % annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Annika (17,67 %), kolmanneksi Sebastian (16,92 %), neljänneksi Suvi (16,07 %) ja viidenneksi Tanja (15,69 %).

Minnan häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Minna ulos BB-talosta! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.