Minna lääkärihoitoon, tila on vakaa

Big Brother joutui toimittamaan Minnan lääkärihoitoon hänen saatuaan sairaskohtauksen yöllä kesken tehtävän. Minna on yhä hoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa.

Viikkotehtävän ketjujengiläiset saivat eilisiltana tehtävän laiskoteltuaan viikkotehtävän omassa osuudessaan, kun pujottelujengiläiset ovat suorittaneet tehtäväänsä hyvin. Rangaistuksena ketjujengin asukkaat saivat liikkumistehtävän, jossa jengiläisten on pysyttävä koko ajan liikkeessä, kunnes BB toisin ilmoittaa. Liike ei saanut pysähtyä, vaikka asukas kävisi vessassa, vaihtaisi vaaatteita tai menisi päiväkirjahuoneeseen. Muuten ketjujengin säännöt pysyivät ennallaan.

Puolitaöin alkanut tehtävä jatkui kolmatta tuntia, kun Minnalle tuli huono olo ja hän meni aivan kalpeaksi. Pian tämän jälkeen BB kutsui Minnan pk-huoneeseen, jossa hän viipyi pitkään. Muut ketjujengiläiset alkoivat huolestua. Vähän ajan päästä Suvi kutsuttiin pk-huoneeseen, jossa kerrottiin Minnan olevan hoidossa ja tilan olevan vakaa.

Tehtävä päättyi aamuneljältä ja ketjujengin jäsenet olivat huojentuneita, mutta samalla huolissaan Minnasta. Vielä ennen nukkumaanmenoa Suvi kutsuttiin uudestaan pk-huoneeseen, jossa Suville kerrottiin, että Minna on viety lääkärihoitoon. Lisätietoa luvattiin aamuksi.

Aamulla ei ollut uutta kerrottavaa. Minna ei ollut edelleenkään talossa, mutta hän saa hoitoa ja hänen tilansa on vakaa. Tuotantotiimi on vaitonainen asiasta myös ulospäin, mikä on ymmärrettävää, kun on kyse hyvin henkilökohtaisesta asiasta. BB-tuottaja Mikko Räisänen totesi Iltalehdelle, että Minnan tilaa tarkkaillaan, mutta enempää tietoja ei kerrota kuin talon asukkaillekaan.

Minnan tila talossa paheni tehtävää suorittaessa, kun ketjujengiläiset päättivät mennä kyykkyyn ja jatkaa liikettä siellä. BB ei ollut tähän tyytyväinen, vaan soitti rangaistussummeria, jolloin pujottelujengiläiset joutuivat ottamaan rangaistuksena sähköshokit paukkubaarista tutuksi tulleesta laitteesta kesken yöunien. Ilmeisesti Minna nousi turhan rivakasti kyykystä ylös, jolloin hänen olonsa huononi nopeasti.

Epävarmuus Minnan tilasta masensi talon tunnelmia heti aamusta ja Suvi purskahti itkuun, kun BB vapautti ketjujengiläiset käsiraudoista ja toimitti varastohuoneeseen ruokatarvikkeita. Suvi hermostui BB:lle ja valitti, että pitääkö käydä pahasti, ennen kuin heille suodaan helpotuksia ja ruokaa.

Seuraamme Minnan tilanteen etenemistä.

Lue liikkumistehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.