Salatehtävät ratkesivat ja viikkotehtävä onnistui

Torstaina ratkesi kauden neljäs viikkotehtävä. Asukkaat osallistuivat valeviikkotehtävän suoritukseen ja salatehtävät paljastuivat asukkaille.

Asukkaat ovat suorittaneet viikon aikana ninjat-viikkotehtävää tietämättöminä siitä, että kyseessä on valeviikkotehtävä ja oikea viikkotehtävä ratkeaa salatehtäviin. Viikon aikana asukkaat olivat nähneet talossa ja televisioissa ninjoja, jotka heidän on laskettava ja tehtävä niistä havaintoja.

Valeviikkotehtävän huipennus oli suoritus, jossa asukkaat vastasivat 20:een kysymykseen ninjoihin liittyen. Asukkaat valitsivat vastaajaksi Mikaelin, joka sai neuvotella vastauksista muiden asukkaiden kanssa. Kysymykset esitettiin asukkaiden ollessa sohvilla.

Ninjoja nähtiin siis television lisäksi talossa. Aluksi he vain vierailivat talossa, mutta myöhemmässä vaiheessa he intoutuivat varastamaan asukkaiden tavaroita. Yhden kerran ninjat heittivät osan asukkaiden kengistä porealtaaseen. Tämä kiristi asukkaiden hermoja toden teolla. Asukkaiden piti myös valokuvata ninjoja ja jokaisesta onnistuneesta valokuvasta he saisivat anteeksi yhden väärän vastauksen. Big Brother hyväksyi seitsemän onnistunutta valokuvaa.

Mikael vastasi esitettyihin kysymyksiin varmalla otteella. Joihinkin kysymyksiin hän tarvitsi muiden asukkaiden apua, mutta suuria vaikeuksia ei kuitenkaan ollut. BB julisti viikkotehtävän tuloksen heti kysymysten jälkeen ja yllätti asukkaat, ettei vastauksilla ollut mitään väliä.

Salaisuus ratkeaa

Todellisuudessa viikkotehtävä ratkesi Salarin ja Sebastianin salatehtäviin. Salarin piti piilottaa yhteensä 34 seteliä eri puolille talon sisätiloja. Sebastian sai vastasalatehtävän, jossa hänen piti löytää puolet, jotta viikkotehtävä onnistuisi. Kumpikaan ei saanut paljastua ja jäädä kiinni, mutta viikkotehtävän onnistuminen oli Sebastianista kiinni. Salar ja Sebastian eivät tienneet toistensa salatehtävistä, mutta Sebastian arvasi tehtävän aikana Salarin olevan toinen salatehtävän tekijä.

Salarille tuli paniikki kesken viikkotehtävän, kun Sebastian ehti löytää tiistain aikana seitsemän alunperin 14 setelistä. BB antoi Salarille lisää rahaa piilotettavaksi, joista Sebastianin piti löytää kymmenen seteliä. Nämäkin Sebastian löysi ja viikkotehtävä onnistui.

Asukkaille näytettiin videota salatehtävien kulusta. He olivat spekuloineet aiemmin salatehtävän olemassa olosta, mutta luulivat tekijän olevan Terhin. Salatehtävän luonteesta asukkailla ei kuitenkaan ollut hajuakaan ja vielä pöllämystyneempiä he olivat kuultuaan Sebastianin vastasalatehtävästä. Nauru raikoi sohvalla, kun asukkaat katsoivat salatehtävän tekijöiden edesottamuksia.

Lopulta BB kuulutti taloon viikkotehtävän onnistuneen. Asukkaat alkoivat juhlia ja Salar ja Sebastian saivat isot kiitokset. Kukaan ei enää muistellutkaan, että joutuivat valvomaan turhaan öitä tällä viikolla. Asukkaiden odotuksissa olivat kauppareissu ja mahdolliset bileet. Spekulointia käytiin myös Salarin ja Sebastianin oudosta käytöksestä viikkotehtävän aikana, jonka syy nyt selvisi.

Asukkaat kävivät läpi myös tilanteita, joissa salatehtävät olisivat voineet paljastua. Sebastian oli tyytyväinen, että salatehtävän tekijäksi luultiin Terhiä, joka antoi erityisesti Sebastianille vapaammat kädet toimia. Jo neljännen onnistuneen viikkotehtävän ansiosta heillä käytössään 278,6 yksikön viikkobudjetti.

Lue lisää viikkotehtävän ratkaisuhetkistä Subin BB-nettisivuilta:
Tehtävänanto valeviikkotehtävän suorituksesta
Valeviikkotehtävän suorituksen kysymykset
Kaksinkertaisten salaisuuksien viikkotehtävä ratkesi!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.