Seitsemännellä viikolla paljon suuria käänteitä

Big Brotherin seitsemännellä viikolla odottaa lukuisia käänteitä. Uudella viikolla katsojat saavat äänestää, ketkä asukkaat joutuvat häätöäänestykseen, asukkaille tullaan paljastamaan finaaliviikkoäänestyksen voittaja ja sunnuntaina BB-talo saa uusia asukkaita.

Sunnuntain Talk Show'ssa paljastettiin uusia käänteitä seitsemännelle viikolla. Viikosta on tulossa todella tapahtumarikas, sillä se tulee sisältämään kolme isoa käännettä. Lisäksi viime maanantaina alkanut taivas ja helvetti -viikkotehtävä jatkuu yhä.

Ensimmäinen suuri käänne on äänestys, jollainen järjestetään ensimmäistä kertaa Suomen BB:n historiassa. Talk Show'ssa alkoi äänestys, jossa katsojat saavat äänestää häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöäänestykseen. Tällä kertaa asukkaat häätävät ja päättävät, kumpi katsojien nimeämistä asukkaista häädetään. Äänestys päättyy ensi sunnuntain Talk Show -lähetyksessä.

Nimeämisäänestyksessä ovat mukana kaikki asukkaat Mikaelia lukuun ottamatta. Mikaelilla on suoja nimeämisiltä ja häätöäänestyksiltä finaaliviikolle saakka, koska hän voitti toisella viikolla finaaliviikkoäänestyksen. Finaaliviikkoäänestyksessä katsojat äänestivät asukkaan suoraan finaaliviikolle.

Toinen käänne tapahtuu loppuviikosta, kun talossa järjestetään isot bileet. Tällöin asukkaille paljastetaan finaaliviikkoäänestyksen voittaja, joka on siis Mikael. Asukkaat eivät ole olleet tietoisia finaaliviikkoäänestyksen voittajasta, vaikka spekulaatio oli etenkin aluksi kovaa. Eniten talossa on veikkailtu äänestyksen voittajaksi Beniä ja Mikaelia.

Kolmas käänne koskee uusia asukkaita, joita saapuu taloon ensi sunnuntaina. Sunnuntaina talo saa kaksi uutta asukasta. BB tulee kertomaan nykyisille asukkaille joitain vihjeitä uusista asukkaista viikon aikana. Näistä kolmesta käänteestä asukkaat eivät tiedä vielä mitään.

Jo ennen näitä käänteitä viikkotehtävän parissa tapahtuu, kun taivaassa ja helvetissä tehdään vaihtoja. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Janica muuttaa helvettiin ja Annika taivaaseen. Annika ja Janica ovat olleet kireissä väleissä viime viikolla ja BB on hämmentänyt soppaa kaksikon välillä useita kertoja ja jatkaa sitä edelleen.

Kausi on lähestymässä puoliväliä. Viime viikolla ylitettiin 40 päivän merkkipaalu ja asukkaiden välit ovat mielenkiintoisessa tilassa viikkotehtävän ja talon yleisen ilmapiirin takia. Uudet käänteet tulevat mitä luultavimmin sotkemaan pakkaa entisestään.

Amanda häädettiin neljäntenä

Lue lisää viikon käänteistä Subin BB-nettisivuilta:
Janica ja Annika vaihtavat paikkaa!
Katsojat nimeävät, asukkaat häätävät – nimeämisäänestys käynnissä!
Nimeämisäänestyksen äänestysohjeet
Asukkaille selviää suuri salaisuus ensi viikolla
Uusia asukkaita BB-taloon – asukkaat saavat heistä vihjeitä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.