Siv Anita valitsi itselleen pahaa Pandoran lippaasta

Tämän viikon lauantaina oli jälleen Pandoran lippaan valinnan vuoro. Tällä kertaa netin 24/7-palvelun katsojat äänestivät Pandoran lippaan avaajaksi vaihtoasukas Siv Anitan.

Kolmatta kertaa avattavassa Pandoran lippaassa oli tarjolla yhdelle hyvää ja muille pahaa tai yhdelle pahaa ja muille hyvää. Netin 24/7-palvelun katsojat äänestävät yhden talon asukkaista avaamaan lippaan. Tällä viikolla valittavissa oli myös Norjan BB:stä Suomeen vaihtoon tullut Siv Anita, joka lopulta valittiin lippaan avaajaksi.

Siv Anita kutsuttiin illalla päiväkirjahuoneeseen tekemään valintaa. Siv Anita valitsi itselleen pahaa ja muille hyvää. Kerrottuaan päätöksestä muille asukkaille, olivat suomalaisasukkaat hyvillään itsensä puolesta, mutta hieman pahoillaan Siv Anitan puolesta. Viime kerralla Pandoran lippaan avannut Annika totesi, että suomalaiskatsojat varmaankin tykkäävät Siv Anitasta, vaikka totesikin asukkaiden aiemmin spekuloineen, että Pandora osuu epäsuosittujen asukkaiden kohdalle.

Tällä kertaa Pandoran lippaan tarjoama hyvä suurimmalle osalle asukkaista oli Terhin syntymäpäivät. Juhliin saivat osallistua kaikki muut paitsi Siv Anita ja kaksi hänen valitsemaansa asukasta. Nämä toimisivat synttäreiden tarjoilijoina, eivätkä saisi nauttia juhlien juomista ja muista herkuista. Siv Anita valitsi tarjoilijakavereikseen Sebastianin ja Mikaelin.

Siv Anitan, Sebastianin ja Mikaelin on palveltava juhlijoita kaikessa illan aikana. Heidän on pukeuduttava Big Brotherin toimittamiin asuihin ja lisäksi mm. avattava juhlijoille ovet, tarjoiltava juomat ja herkut sekä sytytettävä tupakat. Tarjoilijat eivät saa synttäreillä hymyillä tai nauraa, eivätkä he saa tanssia. Heidän tehtäviinsä kuului myös talon koristelu ja siisteydestä huolehtiminen ja syntymäpäiväkakun valmistaminen Terhille.

Terhi on eilen ja tänään parkunut syntymäpäiviensä perään. Nainen pettyi eilen rankasti, kun Siv Anitan tervetuliaisjuhlat olivat sallittu Siv Anitan lisäksi vain talon miehille. Terhi oli jo luovuttamassa, koska hän ei saanut synttäreitään. Hän kuitenkin pyörsi päätöksensä jälleen kerran, eikä ole lähdössä talosta ainakaan vielä.

Synttäreiden ansiosta Terhin mieliala nousi huippuunsa. Kun hänelle selvisi, että synttäreiden teema on Paavo Pesusieni, oli Terhi aivan tohkeissaan. BB oli toimittanut taloon runsaasti Paavo Pesusieni -rekvisiittaa ja mm. kakku oli koristeltu Paavolla ja hänen keksityllä tyttöystävällään. Terhi on suuri Paavo Pesusieni -fani ja hänellä on talossa mukanaan Paavo-pehmolelu, josta hän pitää välillä kiinni kaksin käsin, kun hänellä on paha olla.

Terhin synttärit saivat eloa tylsään lauantaihin, joka muutamien miesasukkaiden kohdalla on sujunut krapuloissa. Siv Anita ei ollut kovin pahoillaan Pandoran lippaan antamasta tehtävästä, vaan totesi ottavansa sen mielellään, koska suomalaisasukkaat ovat olleet hänelle niin mukavia. Myöskään Sebastian tai Mikael eivät olleet tarjoilijan roolista millänsäkään.

Syntymäpäivien juhlinta jatkuu talossa iloisissa tunnelmissa. Vaihtoasukas tosin jää hieman paitsioon useampien asukkaiden toimesta Pandoran lippaan vuoksi, mutta luultavasti useimmilla asukkailla on vielä monta päivää aikaa tutustua Siv Anitaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.