Sub: Big Brother 2011 käynnistyy 30. elokuuta!

Suomen Big Brotherin seitsemännen kauden Kickoff-päivä on varmistunut, kertoo Sub BB-nettisivuillaan. Big Brother 2011 käynnistyy 24/7-palvelussa 30. elokuuta ja Subilla 31. elokuuta.

Sub uutisoi BB-nettisivuillaan, että uusien asukkaiden astuminen BB-taloon nähdään tuttuun tapaan suorana vain netin ja kaapelin 24/7-palvelussa tiistaina 30. elokuuta. Luonnollisesti talon tapahtumia seurataan jo ensimmäisestä illasta lähtien tiiviisti myös Subin virallisilla BB-nettisivuilla.

Subin puolella jälkilähetys Kickoffista ja kooste ensimmäisestä illasta nähdään päivää myöhemmin, eli keskiviikkona 31. elokuuta klo 21.00 alkaen. Tästä eteenpäin Subilla nähdään päivittäin BB-Päälähetys (sunnuntaisin Talk Show) ja arkisin myös BB Extra aina kauden loppuun saakka.

Kauden pituus tänä vuonna ei ole vielä tiedossa, mutta viime vuosina kausi on kestänyt 97 päivää. Tänä vuonna kausi käynnistyy viikkoa viime vuotta myöhemmin, joten päättyykö kausi myös viikkoa myöhemmin? Kickoffin aikataulu ei ole vielä tiedossa tiistaina 30. elokuuta, mutta perinteisesti asukkaat ovat muuttaneet taloon kello 19-21 välillä ja lähetys 24/7-palvelussa on käynnistynyt vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon.

Asukashaku tämän vuoden BB-taloon on yhä käynnissä netin kautta. Hakemuksen voi täyttää Subin BB-nettisivuilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.