Tanja, Ben ja Sebastian häätöäänestykseen julkisissa nimeämisissä, Tanja suuttui

Big Brother -kauden viimeiset nimeämiset olivat julkiset nimeämiset. Toistensa nähden sohvilla asukkaat nimesivät viimeiseen häätöäänestykseen Tanjan, Benin ja Sebastianin. Tanja ei ottanut nimeämisiä hyvällä, vaan raivosi muille asukkaille.

Asukkaat eivät odottaneet enää toiseksi viimeiselle viikolle nimeämisiä, vaan he olettivat, että kaikki asukkaat ovat tällä viikollä häätöäänestyksessä. Luulo osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä BB oli järjestänyt tälle viikolle peräti julkiset nimeämiset. Asukkaat tulisivat antamaan nimeämispisteensä toistensa nähden.

BB oli käskenyt asukkaat pihalle, kunnes heidät päästettiin sisään. Sohvapöydällä heitä odotti käänteisistä äänestyksistä tutut liitutaulut. Asukkaat arvasivat välittömästi, että tulossa olisivat julkiset nimeämiset. Sebastian huusi "Ei" kovaan ääneen, eikä olisi halunnut enää nimeämisiä. Sebastian pyysi Tanjaa laskemaan, millä pisteillä kaikki asukkaat saataisiin äänestykseen.

Spekulointi loppui kuitenkin lyhyeen, koska heidän piti lukea nimeämisten säännöt. Mikaelia ei saanut nimetä, koska hän on voittanut finaaliviikkoäänestykseen. Muuten nimeämiset sujuvat normaalisti, eli annetaan kaksi pistettä ja yksi piste niille, jotka haluaa ulos talosta. Liitutauluun kirjoitetaan ainoastaan asukkaiden nimet ja perustelut kerrotaan suullisesti. Vähintään kolme asukasta joutuisi häätöäänestykseen.

Tanja pistemagneettina

Ben aloitti nimeämiset. Hänen taulustaan löytyi Janican ja Sebastianin nimet. Janican pisteet Ben perusteli, ettei Janica ole ollut niin usein äänestyksissä ja Sebastianin sillä perusteella, ettei Sebastian suuttuisi. Mikael antoi kaksi pistettä Tanjalle, koska on aiheuttanut eniten konflikteja ja pisteen Suville, koska ei ole niin läheinen.

Sebastian antoi myös kaksi pistettä Tanjalle, koska Tanja on tuonut taloon negatiivista ilmapiiriä ja on kilahdellut tällä viikolla, vaikka onkin ihana ihminen. Yhden pisteen Ben on Sebastianin mielestä huipputyyppi, mutta itsensä nostaminen oli syy pisteeseen. Janica antoi kaksi pistettä Benille, koska ei pidä Beniä täysin aitona ja pisteen Tanjalle, koska ei ole aiemmin antanut Tanjalle pisteitä.

Suvin kaksi pistettä menivät Tanjalle, koska Tanja on ollut huonolla mielellä. Benille piste meni, koska muut talossa ovat häntä tärkeämpiä. Tanja antoi kaksi pistettään Sebastianille, koska Sebastinin naama ärsyttää häntä ja tunne näyttäisi olevan molemminpuolinen. Yksi piste meni Suville, koska Suvi haluaa jännitystä ja olla äänestyksessä.

Tanja antoi pisteensä viimeisenä ja alkoi välittömästi tämän jälkeen purkautua muille asukkaille. Tanja haukkui muut asukkaat pystyyn, koska hän sai pisteitä kaikilta muilta paitsi Beniltä. Tanja totesi asuintoverinsa ääliöiksi, eikä haluaisi enää asua heidän kanssaan. Jos hänet häädetään sunnuntaina, Tanja totesi, ettei aio halata ketään muuta kuin Beniä.

Asukkaat saivat haukut

Tanja oli todella masentunut nimeämisten jälkeen. Tanja vetäytyi omiin oloihinsa ja valitti Benille, kuinka häntä väsyttää, kuten hän on tehnyt usein viime päivinä. Ben ja Tanja ruotivat myös nimeämisiä. Beniä ärsytti Janican perustelut, ettei hän ole aito. Tanja jatkoi muiden asukkaiden sättimistä Benille.

Muut asukkaat puolestaan pohtivat Tanjan tilannetta. Nimeämisten jälkeen Sebastian ja Suvi olivat varsin suorasanaisesti ilmoittaneet, että Tanja on ansainnut pisteensä omalla käytöksellään. Suvi keskusteli Janican kanssa, että hänen käsityksensä Tanjasta oli muuttunut avaruus-tehtävän aikana ja ettei Tanja pysty olemaan iloinen toisten puolesta. Janicaa harmitti Beniltä saamansa kaksi nimeämispistettä ja hän totesi, että taisi sittenkin osua oikeaan viitaten perusteluihinsa Benin aitoudesta.

Pian nimeämisten jälkeen BB vahvisti nimeämisten tulokset. Kauden viimeisessä häätöäänestyksessä ovat Tanja, Ben ja Sebastian. Häätöäänestys käynnistyi välittömästi BB:n ilmoituksen jälkeen. Yksi heistä häädetään talosta juuri ennen finaaliviikkoa.

Lue lisää sivustoltamme:
Nimeämispisteiden jakautuminen julkisissa nimeämisissä
Joulupukki julisti viikkotehtävän onnistuneeksi

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.