Vanhoja asukkaita palaa juhlimaan perjantaina!

Seitsemäs Big Brother -kausi on finaaliviikollaan ja sitä on jäljellä torstain jälkeen enää kolme päivää. Perjantaina BB-talossa järjestetään isot bileet, joissa Finalistien lisäksi nähdään 12 talossa tällä kaudella jo ollutta, mutta häädettyä asukasta, kertovat BB-nettisivut.

Perjantaina on BB-kauden 102. päivä ja illalla järjestetään isot bileet, jotka todennäköisesti ovat kauden viimeiset bileet. Talossa on enää viisi Finalistia, jotka kokevat huomenna perjantaina ison yllätyksen: BB-nettisivujen mukaan vanhoja asukkaita tulee taloon bilettämään.

Illalla käynnistyvissä bileissä taloon tulee Benin, Janican, Mikaelin, Suvin ja Tanjan kanssa juhlimaan Amanda, Annika, Kaisa, Liana, Netta, Veera, Tia, Terhi, Tamer, Stefan, Oskar ja Salar. Jo ennen bileitä talossa järjestetään Best of -gaala, johon katsojat ovat saaneet äänestää BB-nettisivuilla kauden parhaita hetkiä ja vastaavia, kuten parasta viikkotehtävää tai parasta rakkaustarinaa.

Vanhojen asukkaiden visiitti taloon ei kestä koko iltaa, vaan kyseessä on lyhyt visiitti, kerrotaan MTV3:n Viihdeuutisten nettisivuilla. Yksi taloon vierailulle piipahtavista vanhoista asukkaista, Oskar, kertoo blogissaan, että vanhojen asukkaiden on ilmeisesti tarkoitus bilettää talon pihalla saunassa ja porealtaassa samalla, kun Finalistit seuraavat menoa sisältä lasiovien takaa. Oskar ei ole aivan varma kaikista käänteistä. Hän tietää vain sen mitä hänelle on tuotannosta kerrottu ja sekin voi Oskarin mukaan vielä muuttua.

Perjantain BB Extra -lähetys liittyy myös jotenkin perjantain bileisiin, sillä juontaja Elina Viitanen totesi torstain Extran lopussa, että kauden viimeinen Extra-lähetys "juonnetaan tapahtumien keskipisteestä", eikä BB-talon kontrollihuoneesta, kuten yleensä. Viimeisen Extran aiheena on ainakin parhaita paloja kauden varrelta.

Big Brother 2011 päättyy sunnuntaina Finaaliin, jossa selviää, kuka voittaa pääpalkinnon 50 000 euroa.

Kauden viimeinen BB Extra Subilla pe 9.12.2011 klo 19.00 alkaen!

Lue myös:
Yllätyskäänne - 12 vanhaa asukasta BB-taloon! (Subin BB-nettisivut)
BB-talon jymy-yllätys paljastettiin (MTV3 Viihdeuutiset)
BB: perjantaina bilettämään taloon! (BB-Oskarin blogi)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.