Asukkaita huijattiin häätökäänteellä

Big Brotherin ensimmäisellä viikolla käytössä jo häätöön liittyvä twisti. Asukkaille uskoteltiin, että sunnuntaina häädetään kolme naisasukasta, mutta tämä ei pidä paikkaansa ja BB vain huijaa asukkaita.

Illalla Big Brother kutsui asukkaat sohvalle tiedotusta varten. BB kuulutti talon kaiuttimista, että tällä viikolla pidetään nimeämiset, eikä miehiä voi nimetä häätöäänestykseen. Asukkaat saivat lisäksi kuulla, että sunnuntaina häädetään kolme naisasukasta.

Tieto havahdutti asukkaat, että he todella ovat BB:ssä. Kovin suurta draamaa ei tieto kuitenkaan saanut aikaan, mutta puhetta se lisäsi ja pientä juonittelunpoikastakin oli ilmassa. Juonittelu on jälleen tänä vuonna sallittu BB-talossa. Jotkut naiset olivat myös tehneet huomioita, kuinka BB:n ilmoitus oli saanut puheet muuttumaan, kuinka säilyisi talossa.

Todellisuudessa tämä ei ole kuitenkaan totuus häädön suhteen. BB:n nettisivujen mukaan Big Brother huijaa asukkaita, eikä tilanne ole sitä, miltä näyttää. BB-nettisivuilla ei tarkenneta, mitä tuolla tarkoitetaan, mutta sivujen mukaan häätöön liittyy monta eri käännettä. Katsojille varmasti tarkennetaan asioiden kulkua lähipäivinä.

Asukkaat ovat kuitenkin tällä hetkellä siinä uskossa, että kolme lähtee sunnuntaina ja vain naisia saa nimetä. Täytyy myös ottaa huomioon, että talossa on tällä hetkellä näyttelijä-Milla, joka ei ole oikea asukas.

Lue BB-nettisivujen uutiset aiheesta:
Jymy-yllätys: Talosta häädetään sunnuntaina naisia
BB ei kertonut asukkaille koko totuutta ensi sunnuntain tapahtumista

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.