Kausi 2012

Uutisia Suomen Big Brotherin kahdeksannelta kaudelta vuodelta 2012. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2013!

Vuosi 2012 lähestyy loppuaan. Se tietää sitä, että ensin aika rauhoittua joulun viettoon ja sen jälkeen on vuoro juhlistaa uutta vuotta.

Elina Viitanen ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi

Vuosi 2012 lähenee loppuaan ja se tietää erilaisia gaaloja ensi vuoden alussa, jossa palkitaan vuoden parhaita. Yksi näistä gaaloista on tv-alan Kultainen Venla, jossa BB-juontaja Elina Viitanen on ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi.

Voittajan viikko uupuu Subin ohjelmatiedoista

Tuoreen Big Brother -voittajan tunnelmia on edellisinä kausina nähty Voittajan viikko -ohjelmassa kauden jälkeen. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, ettei Voittajan viikko kuulu Subin ohjelmistoon tänä vuonna.

Live-arkisto: Joulukuu 2012

Big Brother 2012 Liveseurannan arkisto joulukuussa 2012. Tapahtumat ovat sivulla aikajärjestyksessä alhaalta ylöspäin.

BB-Finaalissa ei rikottu katsojaennätyksiä

Sunnuntaina päättyneenä Big Brother -kautena katsojaluvut olivat huolestuttavasti laskussa. Vaikka sunnuntain Finaali toi odotetusti piristystä kauden synkkyyteen, jäätiin viime vuoden lukemista reilusti.

Big Brotherin jatkoa ei vahvistettu Finaalissa

Big Brother 2012 päättyi sunnuntai-iltana Teijan voitonjuhliin, mutta formaatin jatkumisesta Suomessa ei ole vielä tietoa. Finaalilähetyksen lopussa BB:n jatkosta ei sanottu mitään.

Teija on Big Brother 2012 -voittaja!

Suomen kahdeksannen Big Brotherin voitto ratkesi sunnuntaina. Big Brother 2012 -voittaja ja 50 000 euron pääpalkinnon voittaja on Teija. Hän voitti Finaalissa Iidan, Joukon, ja Markuksen.

Big Brother 2012 päättyy tänään Finaaliin!

Suomen kahdeksas Big Brother huipentuu tänään Finaaliin. Sunnuntai-iltana kruunataan Big Brother 2012 -voittaja, joka on kaikkiaan siis kahdeksas suomalainen BB-voittaja.

Parhaat tapahtumat ja asukkaat palkittiin Best of -gaalassa toista kertaa

Suomen Big Brother -historian toinen Best of -gaala pidettiin kahdeksannen kauden viimeisenä lauantaina. Asukkaat palkitsivat asukkaita talossa tapahtuneita asioita katsojaäänestyksen tuloksen perusteella.

Live-arkisto: Marraskuu 2012

Big Brother 2012 Liveseurannan arkisto marraskuussa 2012. Tapahtumat ovat sivulla aikajärjestyksessä alhaalta ylöspäin.

Tea häädettiin kolmantenatoista - Finaaliin enää kaksi päivää!

Big Brother 2012 -kausi on edennyt Finaaliviikolle viiden asukkaan voimin, joista yksi joutui jättämään BB-talon perjantaina, vain kaksi päivää ennen Finaalia. Perjantain BB Extraan mennessä vähiten ääniä Voittajaäänestyksessä oli kerännyt Tea, joka tuli häädetyksi 13. asukkaana.

Perjantaina Finalistit joutuvat Janican ja fanien piinapenkkiin

Tämän BB-kauden viimeisen viikonlopun aluksi selviävät tämän kauden Finalistit. Tuoreet Finalistit joutuvat hyvin nopeasti tiukkaan piinapenkkiin, jossa heidän aivoituksiaan selvittävät BB-voittaja Janica ja neljä BB-fania.

Häädetty Anne palasi taloon, asukkaita huijattiin jälleen

Big Brotherin Finaaliviikolla tapahtui keskiviikkona uusi merkittävä käänne. BB-talosta kuudennella viikolla häädetty Anne palasi taloon, mutta vain huijaamaan asukkaita.

Anne palaa BB-taloon keskiviikkona

Big Brother on kehittänyt Finaaliviikolle monenlaisia käänteitä. Yksi Finaaliviikon käänteistä on se, että talosta häädetty Anne palaa taloon keskiviikkona.

Asukkaille paljastettiin Finaaliviikon äänestyskäänne ja huijattiin voittopotin hupenemisella

Big Brotherin Finaaliviikolle selvinnyt viisikko sai maanantaina kuulla, etteivät he ole vielä Finaalissa, vaan perjantaina häädetään yksi asukas. Lisäksi asukkaita huijattiin sillä, että heidän sääntörikkomuksistaan hupenee Big Brotherin pääpalkinto.

Finaaliviikkoviisikko selvillä, yksi häädetään perjantaina

Sunnuntaina ratkesi tämän kauden Big Brotherin Finaaliviikolle päässeet asukkaat. Tämän kauden Finaaliviikkoviisikkoon kuuluvat, Iida, Jouko, Markus, Tea ja Teija, mutta vain neljä heistä pääsee ensi sunnuntain Finaaliin.

Jonna A. häädettiin kahdentenatoista viikkoa ennen Finaalia

Kahdeksannen kauden viimeinen häätöäänestys ratkesi sunnuntaina. Vain viikkoa ennen Finaalia BB-talosta häädettiin Jonna A. Hän hävisi kaksintaistelussa Iidalle, joka sai jäädä taloon vielä Finaaliviikolle.

Suomen BB:n jatko vaakalaudalla

Suomen kahdeksas Big Brother päättyy viikon kuluttua Finaaliin. Vielä on kuitenkin epäselvää, jatkuuko BB Suomessa vielä tulevaisuudessa.

Viimeiset nimeämiset: Jonna A. ja Iida kaksinkamppailuun paikasta Finaaliviikolla!

Kahdeksannen Suomen Big Brotherin viimeiset nimeämiset käytiin perjantaina, joiden jälkeen käynnistyi viimeinen häätöäänestys. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Jonna A. ja Iida, joista toinen joutuu jättämään BB-talon juuri ennen Finaaliviikkoa.

Mokailut reagoinneissa pudottivat palkinnon hopeiseksi

Outoja tapahtumia sisältänyt viikkotehtävä päättyi torstaina. Asukkaat eivät pystyneet olemaan reagoimatta kaikkiin outoihin tapahtumiin, eikä tällä kertaa kultaiseen palkintoon ollut mitään asiaa.

Outouksia BB-talossa, asukkaat eivät saa reagoida

Kauden 13. viikkotehtävässä asukkaat eivät saa reagoida BB-talossa tapahtuviin outoihin asioihin. Asukkaiden on elettävä normaalia BB-talon elämää riippumatta siitä, mitä viikkotehtävän aikana tulee tapahtumaan.

Tommi häädettiin yhdentenätoista

BB-talosta häädettiin sunnuntaina jälleen yksi asukas, kun Tommi joutui poistumaan talosta. Tommi hävisi häätöäänestyksessä häntä vastassa olleille Iidalle ja Jonna A:lle.

Viimeisessä Katsojan valinnassa korvanappi Tealle

Tämän kauden viimeinen Katsojan valinta ratkesi tällä viikolla. Netin 24/7-katsojat saivat tällä kertaa äänestää yhdelle asukkaalle korvanapin, josta Big Brother antaa tälle käskyjä ja tehtäviä.

Jonna A., Iida ja Tommi ovat häätöäänestyksessä

Tämän kauden Big Brotherin 11. nimeämiset järjestettiin perjantaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Jonna A., Iida ja Tommi.

Positiivisuus oli viimeisen radiolähetyksen aiheena

BB-talon asukkaat ovat pitkin viikkoa tehneet suoria radiolähetyksiä Radio Novaan. Torstaina oli asukkaiden viimeisen lähetyksen vuoro, jonka aiheena oli "Positiivinen asenne elämässä".

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.