Elina Viitanen ja Cristal Snow juontavat BB:n tänä vuonna!

Tämän vuoden Big Brother -juontajat ovat Elina Viitanen ja Cristal Snow. Sub julkaisi asian tänään lehdistötilaisuudessaan.

Suomen Big Brother saa kahdeksannelle kaudelleen juontajikseen yhden vanhan tutun ja yhden täysin uuden kasvon. Juontajat ovat Elina Viitanen ja Cristal Snow. Vastoin eilisiä Ilta-Sanomien tietoja Elina jatkaa kuin jatkaakin BB:n juontajana.

Elina juontaa jatkossa yksin BB Talk Show'ta. Talk Show'n yksin juontamisen Elina toteaa Subin BB-nettisivujen haastattelussa olevan nyt eri asian kuin aikaisemmin. Kahdella edelliskautena hän on toiminut Susanna Laineen juontajaparina sunnuntain suorissa lähetyksissä.

BB-nettisivujen mukaan Elina uskoo tulevan kauden olevan aiempaa megalonisemman ja erilaisen kuin edeltäjänsä. Elinan mielestä BB:n tärkein elementti ovat asukkaat. Juontaja ei osaa määritellä, minkälaisia ihmisiä hän haluaisi nähdä talossa. Elina kuitenkin odottaa mielenkiintoisia tyyppejä, jotka yllättyvät itsekin itsestään, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Extralle uusi juontaja

Elinan siirryttyä juontamaan BB Talk Show'ta, Extra tarvitsi uuden juontajan. Arki-iltojen suoria lähetyksiä juontaa tulevana syksynä Cristal Snow. BB-superfaniksi tunnustautuva Cristal on innoissaan uudesta pestistään. Cristal kuvailee tuntojaan Subin BB-nettisivuille sanomalla, että hän räjähtää atomeiksi silkasta odotuksen jännityksestä.

Tuore Extra-juontaja on seurannut BB:tä ahkerasti, muttei ole uskaltanut ostaa 24/7-palvelua kuin kerran, koska muuten hän tulisi mökkihöperöksi omien sanojensa mukaan. Kun BB-tuotanto kutsui Cristalin luokseen, hän luuli, että häntä pyydetään asukkaaksi. BB-nettisivujen haastattelussa Cristal kuitenkin myöntää, ettei hän kestäisi asukkaana päivääkään, vaikka asuminen BB-talossa kiehtookin.

Cristal lupaa, että paras BB Extra on tulossa. Cristal on aiemmin tullut tunnetuksi elektropopmuusikkona ja ToosaTV:stä. ToosaTV on ollut Cristalin ja hänen ystävänsä Nicolan nettisarja, jossa on parodioitu BB-asukkaita ja -juontajia. Cristal toteaa BB-nettisivuilla naureskellen, että Nicola tekee hänestä rankan parodian ToosaTV:hen.

Aiempina kausina Suomen BB:n juontajina on toiminut kaikkiaan kuusi eri henkilöä. Pelkästään BB Extraa ovat juontaneet Janne Kataja (2007-2008) ja Jani Toivola (2009) ja pelkästään BB Talk Show'ta Mari Kakko (2005-2006). Molempia ohjelmia ovat vuodesta 2005 alkaen tehdystä Suomen BB:tä juontaneet Vappu Pimiä (2005-2009), Susanna Laine ja Elina Viitanen (2010-2011). Kaksi viimeksi mainittua ovat juontaneet BB:n kaksi viimeistä kautta, mutta Susanna ei enää jatka BB-tuotannossa.

Suomen kahdeksas Big Brother nähdään Subilla 28. elokuuta alkaen. Kausi käynnistyy 24/7-palvelussa jo päivää aiemmin, eli 27. elokuuta.

Big Brother: Missä he ovat nyt? ti 28.8.2012 klo 19.00
Big Brother 2012 alkaa! ti 28.8.2012 klo 21.00
Big Brother ke 29.8.2012 klo 22.00 alkaen
Big Brother Extra ke 29.8.2012 klo 19.00 alkaen
Big Brother Talk Show su 2.9.2012 klo 21.00 alkaen

Big Brotherin startti jälleen elokuun viimeisellä viikolla (29.5.2012)

Lue juontajien haastattelut Subin netistä:
Big Brother: Elina Viitanen uuden haasteen edessä
Big Brotherin uusi juontaja räjähtää atomeiksi

Kuvia Subin lehdistötilaisuudesta BB:n Twitterissä:
Juontajat lavalla
Juontajat median pyörityksessä

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.