Iida, Johanna, Katarina ja Sarah nimettiin neljänteen häätöäänestykseen

Tämän kauden neljäs häätöäänestys käynnistyi, kun neljä asukasta nimettiin häätöäänestykseen perjantaina. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Iida, Johanna, Katarina ja Sarah.

Neljännellä viikolla nimeämiset järjestettiin poikkeuksellisesti nelipäiväisenä, maanantaista torstaihin. Kunakin päivänä osa asukkaista kävi nimeämässä kanssa-asukkaitaan häätöäänestykseen tuttuun tapaan. Kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä ja kaikki asukkaat olivat nimettävissä.

Nimeämisten tuloksena häätöäänestykseen nimettiin valehäätökolmikon, Iidan, Johannan ja Sarahin lisäksi tämän kauden kestonimetty, Katarina. Koko nelikko sai tämän viikon nimeämisissä seitsemän nimeämispistettä. Ensimmäistä kertaa Suomen Big Brotherissa katsojat saivat nähdä nimeämiset päiväkirjahuoneesta suorana lähetyksenä 24/7-palvelussa. Asukkaat eivät saaneet nähdä nimeämisiä.

Nimeämistulosten julkistus jo perjantaina tuli asukkaille yllätyksenä, sillä tämän kauden käytäntönä on tähän mennessä ollut nimeämisten julkistus vasta sunnuntain suorassa Talk Show'ssa. Kun BB kutsui asukkaat sohvalle kuulemaan nimeämistulokset, asukkaat odottivat postia ja kenties bileitä.

Pienen odottelun jälkeen talon kaiuttimista kuului, että asukkaat saisivat kuulla nimetyt asukkaat. Nimet tulivat asukkaiden tietoisuuteen yksi kerrallaan, tuskaisen hitaasti. Kun kaikki nimet oli kuultu, ei nähty suurta draamaa. Valehäätökolmikko naureskeli, että "ninjat" on kaikki äänestyksessä. Kun väki oli kaikonnut sohvalta, Jonna I. totesi makuuhuoneessa Joukolle, ettei heidän nimettynä olonsa johtunut valehäädöstä, vaan aivan muista asioista.

Iidan, Johannan, Katarinan ja Sarahin joutuminen häätöäänestykseen on varmasti iloinen asia Annelle, Jonna I:lle ja Teijalle. Häätöuhan alla on tämän kolmikon inhokit ja erityisen pahaan sävyyn he ovat viime päivinä puhuneet Johannasta hänen selän takanaan. Erityisesti Johannassa Annea, Jonna I:tä ja Teijaa on ärsyttänyt mm. Johannan kylmyydestä valittaminen, ylinaisellisuus, päivittäinen sheivaus.

Irinan talosta poistaminen myöhästytti hieman nimettyjen asukkaiden julkistusta. Alunperin nimetyt asukkaat piti julkistaa jo aamulla pian herätyksen jälkeen, mutta Irinan terveydentilan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi tulosten julkistus siirtyi iltapäivään. Irinan poistaminen ei vaikuttanut nimettyihin asukkaisiin, sillä Irina jäi tämän viikon nimeämisissä kolmeen pisteeseen.

Ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas tänään käynnistyneen häätöäänestyksen perusteella.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut ja nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.