Joni, Iida, Johanna ja Tea nimettiin häätöäänestykseen

Seitsemänteen häätöäänestykseen nimettiin neljä asukasta nimeämisten perusteella. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Joni, Iida, Johanna ja Tea.

Nimeämiset käytiin tällä viikolla maanantaista torstaihin ja häätöäänestys pistettiin käyntiin jo torstaina iltapäivällä. Kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä ja kaikki asukkaat olivat nimettävissä, myös talon uudet miesasukkaat.

Talon rintamalinjat olivat hieman rakoilleet, kun uudet miehet, Jarno, Joni ja Petteri oli ensimmäistä kertaa nimettävissä ja monesta häätöäänestyksestä selvinnyt Katarina häädettiin viime sunnuntaina. Erityisesti Joni oli ärsyttänyt asukkaita härskeillä ja törkeillä puheillaan ja miehen laariin ropisi nimeämispisteitä, eivätkä aikaisemmat ääniharavat, Johanna ja Iida keränneet niin suurta pistepottia.

Jonille lähes varmaa paikkaa häätöäänestyksessä tiesi maanantaina nähty videoklippi, jossa palauteltiin asukkaiden muistiin viime viikon bileitä. Asukkaat olivat olleet sunnuntain Talk Show'ssa muistamattomia heille esitetyissä bilekysymyksissä ja Big Brother päätti näyttää "parhaita paloja" bileistä. Niissä nähtiin mm. Joni kehuskelemassa 300 naisten kaadolla ja haukkumassa Petteriä.

Teija, Tea ja Petteri olivat täysin ärsyyntyneitä Joniin. Naiset syyttivät Jonia sovinistiksi ja osa nimeämisperusteluista tuli Jonin eläinrääkkäysjutuista. Petteri antoi puhtaan koston Jonille pahoista puheistaan videolle ja paukautti Jonille kahden nimeämispisteen lisäksi täydet kolme lisänimeämispistettä.

Muuten nimeämisissä ei nähty suuria yllätyksiä. Iidalle ja Johannalle pisteet tulivat niiltä, joilta oli oletettu. Tosin Tommi yllätti, eikä antanut pisteitä Johannalle. Teija ja Teakaan eivät antaneet Johannalle pisteitä, mutta tällä kertaa Joni oli suurempi ärsytyksen aihe. Tea nousi jokerikorttina häätöäänestykseen, kun tuotanto halusi väkisin nostaa neljännen asukkaan häätöäänestykseen.

Häätöäänestys on Iidalle ja Johannalle jo kauden neljäs ja Tealle toinen. Joni joutui häätöäänestykseen ensimmäistä kertaa heti, kun siihen oli mahdollisuus. Ennakkoon ajatellen seitsemäs häätöäänestys näyttää selvältä. Hyvin suurella todennäköisyydellä Jonin BB-taival jää kahteen viikkoon.

Torstain BB Extran taloyhteyden aikana Tea saa kuulla olevansa yksi häätöuhan alla olevista asukkaista. Tea otti tilanteen varsin rauhallisesti, vaikka Tea muutaman kyyneleen tirauttikin ja sai halaukset Markukselta, Teijalta ja Jonna I:ltä. Tea ja Teija sanoivat tietävänsä, keltä Tea on saanut nimeämispisteitä. Tea, Teija ja Jonna I. aikoivat mennä pesään keskustelemaan nimeämisistä, kunhan BB vain aukaisisi pesän.

Jo neljättä kertaa häätöäänestyksessä oleva Johanna naurahtaen oletti, että hän on jälleen häätöäänestyksessä. Häätöäänestysten konkari arvasi aivan oikein, mutta muita häätöäänestyksessä olevia ei ainakaan vielä asukkaille paljastettu.

Häätöäänestys päättyy tuttuun tapaan ensi sunnuntaina, jolloin BB-talosta häädetään yksi asukas.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.