Leina, Katarina, Tea ja Teija nimettiin häätöäänestykseen

Kauden toiseen häätöäänestykseen nimettiin neljä asukasta. Häätöuhan alla ovat Leina, Katarina, Tea ja Teija.

Tällä viikolla nimeämisissä nimeämispisteitä sai antaa vain nimeämisoikeuskilpailun voittajat, eli sininen joukkue. Siniseen joukkueeseen kuuluvat Sarah (kapteeni), Jonna A., TommiAnne, Markus, Teija, Irina. Suojassa nimeämisiltä olivat miehet sekä ensimmäisellä viikolla valehäädetyt Iida, Johanna ja Sarah.

Asukkaat saivat kuulla perjantaina aamulla, kuinka nimeämiset tällä kertaa sujuvat. He tiesivät jo torstaina, että siniset voittivat nimeämisoikeuden, mutta suojassa olleista he kuuluvat vasta tänään.

Miesten koskemattomuus jatkuu jo kolmatta viikkoa ja valehäädetyillä on Big Brotherin lupaama koskemattomuus viimeistä viikkoa. Koskemattomuudet aiheuttivat ärtymystä asukkaiden keskuudessa, myös niiden, joilla ei ollut oikeutta nimetä. Yksi tällainen oli Jonna I. Nimeämään päässeistä Teija oli katkerana, kun toisilla oli etuoikeuksia ja toisilla ei.

Kun koskemattomuudet tulivat tietoon, meni monien nimeämissuunnitelmat uusiksi. Osa nimeäjistä, esimerkiksi Jonna A., joutui vaihtamaan jopa molemmat asukkaat, joille antaa pisteitä. Nimeämisoikeuden hävinneet olivat jopa helpottuneita, ettei tarvinnut päätään vaivata, keille antaisi nimeämispisteitä.

Asukkaat kävivät nimeämässä perjantaina aamupäivästä. Käytyään päiväkirjahuoneessa asukkaat jäivät odottamaan nimeämisten tuloksia. Asukkaat toivoivat kuulevansa nimetyt jo tänään, mutta tällä kaudella on ollut toistaiseksi käytäntö, jossa nimetyt asukkaat kerrotaan asukkaille vasta sunnuntain Talk Show -lähetyksessä. Vielä asukkaille ei ole kerrottu häätöuhan alla olevia asukkaita.

Katsojille nimetyt julkaistiin hieman ennen klo 15:a Subin BB-nettisivuilla ja häätöäänestys käynnistyi. Joku nelikosta Leina, Katarina, Tea tai Teija joutuu jättämään talon sunnuntaina.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.