Parhaat tapahtumat ja asukkaat palkittiin Best of -gaalassa toista kertaa

Suomen Big Brother -historian toinen Best of -gaala pidettiin kahdeksannen kauden viimeisenä lauantaina. Asukkaat palkitsivat asukkaita talossa tapahtuneita asioita katsojaäänestyksen tuloksen perusteella.

Best of -gaala järjestettiin toista kertaa. Ensimmäisen kerran se oli ohjelmassa viime vuonna. Tänä vuonna Best of -gaalassa oli kaikkiaan kuusi kategoriaa, joista jokaisesta katsojat saivat äänestää Big Brotherin nettisivujen nettiäänestyksessä sunnuntaista keskiviikkoon jokaisen kategorian parhaat. Asukkaat palkitsivat nämä Best of -gaalassa lauantai-iltana.

Asukkaat jakoivat palkinnot olohuoneen sohvaryhmän ääressä he saivat nähdä jokaisen kategorian ehdokkaat, jonka jälkeen he saivat lukea voittajan perustelut. Sitten Big Brother näytti asukkaille voittajavideon ja asukkaat jakoivat voittajille pokaalit ja voittaja piti voittajapuheen.

Kaikki kategoriat kiinnostivat asukkaita, mutta eniten naurua aiheutti Paras love story -kategoria, jossa palkittiin asukkaiden yllätykseksi Markus ja Jouko, vaikka ehdokkaina olivat mm. Tea ja Markus. Markusta ja Joukoa kehuttiin katsojien perusteluissa kauden pisimmästä parisuhteesta, jossa he eivät kertaakaan riidelleet.

Eniten repeilyä ja inhotusta asukkaiden keskuudessa aiheutti Markuksen ja Joukon toisten takapuolten nuolemiset. Gaalan jälkeen Markus ja Jouko alkoivat vitsailla suhdettaan ja Jouko totesi Teijalle tupakkapaikalla, että heille tulee huomenna 14 viikkoa täyteen. Markuksella ja Joukolla oli tänään myös pukeutumistyyli lähes sama, Joukolta puuttui vain rusetti.

Ensimmäisenä gaalassa palkittiin paras erikoistapahtuma. Pokaalista kilpailivat Kristalin ja Uniikin keikka, näyttelijä-Millan talossa oleminen, Tomin ja Johannan ostosreissu, Johannan ja koirien tapaaminen sekä valehäätö. Johannan koiravideo sai kyyneleet Iidan silmiin jo ehdokkaita esiteltäessä.

Katsojat valitsivat parhaaksi erikoistapahtumaksi valehäädön. Palkintoa vastaanottamaan tullut Iida kiitti yleisöä äänestämisestä ja Johannaa ja Sarahia yhdessä olemisesta, joka loi kolmikon välillä erityisen siteen. Loppusanoissaan Iida sanoi haluavansa juhlia palkintoa jo häädettyjen naisten kanssa.

Toisessa kategoriassa parhaina bileinä ehdokkaina olivat smurffibileet, ysäribileet, epäonnistuneet ja tylsät bileet, Iran synttärit ja eläinbileet. Naurunremakat nähtiin jo esittelyvideoiden aikana, mutta nauruhermot päästettiin valloilleen, kun katsojien suosikki paljastettiin. Se oli Iran synttärit.

Teija, joka itsekin osallistui Iran synttäreille, tuli vastaanottamaan pokaalin. Teija kiitti yleisön lisäksi muita asukkaita, jotka kärsivällisesti seurasivat juhlia vierestä. Iran synttäreille saivat osallistua Iran lisäksi, Teija, Anne ja Irina, joka Ira oli valinnut seurakseen.

Paras valittaja -kategoriassa olivat ehdokkaina Tea, Teija, Janita, Ira ja Anne. Kenellekään ei ollut yllätys, että pokaali meni Tealle. Asukkaat olivat tästä yhtä mieltä ja antoivat aplodit eilen talosta häädetylle Tealle. Markus haki palkinnon Tean puolesta ja kuvaili Teaa, ihmiseksi, joka eli suurella sydämellä ja näytti tunteensa.

Teijasta triplavoittaja

Hauskimmaksi hetkeksi valittiin Teijan kauhujen ilta, joka voitti Tomin hiustenvärjäyksen, hikiviikon sählypallovyöryn varastohuoneesta, Markuksen kiveksille napsutteluennätyksen ja pehmolelukaappauksen. Teija katsoi taloon näytettyä videota häpeissään ja nainen ei jokaista hetkeä nähnyt.

Muut asukkaat katsoivat klippiä innoissaan. Voittoklippi oli sama, minkä katsojat näkivät kauhujen illasta viime sunnuntain Talk Show'ssa. Palkinnon meni vastaanottamaan itseoikeutetusti Teija. Nainen kiitti palkinnosta, mutta Teija piti BB:n huumorintajua itseään kohtaan härskinä. Pokaali oli Teijalle jo toinen tänä iltana.

Vielä ennen love story -palkintoa Asukkaat pääsivät palkitsemaan parhaan viikkotehtävän. Ehdokkaiksi oli valittu Älkää huomioiko outouksia, Sairaalaviikko, Koiran elämää, EN TEE! ja Suojuoksu, joiden joukosta voittajaksi tuli Älkää huomioiko outouksia. Asukkaat pääsivät näkemään nyt hieman enemmän tapahtumia 13. viikolta ja puhumaan niistä ilman pelkoa virheistä.

Jouko vastaanotti palkinnon, jossa hän totesi monien tapahtumien koetelleen pokkaa, kun talossa vieraili mm. Jethro Rostedt. Pahimmiksi paikoiksi Jouko sanoi tupakkapaikan, kun leprikaanit tulivat suihkuttelemaan vettä suihkepullolla asukkaiden naamoille. Asukkaat antoivat itselleen aplodit Joukon puheen päätyttyä. Viikkotehtäväpalkinnon myötä Teija sai tänään juhlia peräti kolmea pokaalia, sillä hän oli osallisena henkilökohtaisen palkintosa lisäksi Iran synttäreillä ja 13. viikkotehtävässä.

Tämän jälkeen jaettiin siis vielä Paras love story -kategorian palkinto. Jouko ja Markus tulivat hakemaan kategorian palkinnon. Voittopuheessaan he totesivat rakkauden syntyneen jo ensimmäisenä iltana. Pari vannoi myös pitävänsä yhteyttä myös jatkossa. 

Viimeisenkin kategorian jälkeen jälkeen gaalan virallinen osuus oli päättynyt. Asukkaat pääsivät nauttimaan kuohujuomasta ja pikkusuolaisesta, jotka BB oli toimittanut asukkaille. Muistelu nähdyistä tapahtumista ja muistakin talossa olleista asioista ja asukkaista jatkui iloisissa merkeissä tämän BB-kauden viimeisenä kokonaisen päivän iltana.

Big Brother 2012 päättyy huomenna sunnuntaina illalla suoraan Finaalilähetykseen.

Big Brother 2012 Best of -gaalan voittajat:

Paras erikoistapahtuma: Kolmen naisen valehäätö
Parhaat bileet: Iran synttärit
Paras valittaja: Tea
Hauskin hetki: Teijan kauhujen ilta
Paras viikkotehtävä: Älkää huomioiko outouksia
Paras love story: Jouko & Markus

Katso voittajien videot klikkaamalla kategorian voittajan kohdalla olevaa linkkiä. Lyhyemmät ehdokasvideot, joissa on pätkät kaikkien kategorioiden kaikista ehdokkaista, voit katsoa täältä. Linkit vievät Subin BB-nettisivuille.

Big Brother 2012 Finaali Subilla su 2.12.2012 klo 21.00-22.45

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.