Armi joutui silppuamaan läheisiltä tulleet kirjeet

Enkelipatsaalta sädekehän ottanut Armi joutui perjantaina kovan tehtävän eteen. Armi joutui silppuamaan BB-taloon asukkaille läheisten lähettämät kirjeet ja hän sai Tuulikin vihat päälleen.

Armi oli ottanut enkelipatsaalta sädekehän keskiviikkoaamuna ja saanut sillä koskemattomuuden tämän viikon häätöäänestyksessä. Häntä ei voi siis nimetä murhaajaksi, joka tarkoittaa sitä, ettei hän ole häätöuhan alla sunnuntaina.

Teoilla on yleensä hintansa BB-talossa, niin tälläkin. Big Brother määräsi Armin tekemään raskaan teon ja silppuamaan enkelipatsaan kaulassa olleet kirjeet asukkaiden silmien edessä. Armi itki todennäköisesti juuri tätä tehtävää hetkeä ennen, kun asukkaat käskettiin pihalle. Luultavasti Big Brother oli kertonut Armille edeltävällä päiväkirjahuonekäynnillä tehtävästä. Muut asukkaat kysyivät, mikä Armilla oli, mutta tunnetusti pk-huoneen asioista ei saanut puhua.

Syy Armin itkuun selvisi lopulta olohuoneessa, jonne oli tuotu liinalla peitetty paperisilppuri. Kun silppuri paljastui, joutui Armi avaamaan kirjeet ja silppuamaan ne asukkaiden katsellessa sohvalla. Myös tutkimushuoneeseen iltaan asti lukittuna olevat Anna ja Jenna joutuivat katsomaan tehtävän tutkimushuoneen televisiosta.

Ensimmäisenä Armi joutui tuhoamaan juuri Annan kirjeen rakkaaltaan, jota Anna itki Jennan kanssa. Jenna heitti, että onkohan Armilla nyt hyvä mieli. Yksi toisensa jälkeen kirje tuhoutui silppurissa. Tuulikin kirjettä tuhotessa talon vanhin asukas joutui tuohtumukseltaan poistumaan kylpyhuoneeseen, mutta hän joutui palaamaan muiden pariin, jotta tehtävä saataisiin suoritettua loppuun.

Kaikkien kirjeiden silppuamisen jälkeen tulivat Tuija ja Pertti halaamaan viattomuuden enkeli Armia. Tuulikki oli erityisen vihainen Armille ja piti tätä petollisena ihmisenä. Tuulikki puhui Andtelle, ettei Armin kanssa kannata ryhtyä liiketoimiin, koska hän on monesti ollut käräjillä. Muut asukkaat suhtautuivat maltillisemmin, vaikka kaikki Joonasta lukuun ottamatta olisivat mielellään kirjeet lukeneet.

Kirjeet ovat Big Brotherin omaisuutta ja niiden lähettäjille on kerrottu, että Big Brother voi tehdä niille mitä tahansa. Asukkaat eivät tiedä, että BB:llä on kirjeiden kopiot tallella ja asukkaat saavat kirjeensä viimeistään poistuttuaan talosta.

Armi nappasi sädekehän itselleen (30.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.