Murhaaja selvitettiin - Tuija ja Dani häätöäänestykseen

BB-talon toinen murhamysteeri ratkaisi asukkaat tämän viikon häätöäänestykseen. Kahden murhaajan murhaamat Anna ja Jenna onnistuivat tutkimuksissaan selvittämään murhaajan, joka oli Tuija. Toinen murhaaja oli Dani, joten häätöäänestyksessä ovat Tuija ja Dani.

Anna ja Jenna olivat johtaneet BB-talon murhatutkimuksia kuvainnollisessa murhassa, joka tapahtui alkuviikosta. Murhaajan uhreiksi joutuneen Annan ja Jennan piti selvittää kaksi talossa vapaana olleista murhaajista toinen tai muuten uhrit joutuvat häätöäänestykseen viattoman asukkaan kanssa.

Uhrit päättivät murhaajavalintansa myöhään torstai-iltana tutkimushuoneessa, jonka jälkeen he menivät ilmoittamaan päätöksensä Big Brotherille. Annan ja Jennan mielestä murhaaja oli Tuija, joka osoittautui oikeaksi syylliseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että uhrien valitsema murhaaja, Tuija, sekä toisena murhaajana ollut Dani joutuvat molemmat häätöäänestykseen.

Anna ja Jenna olivat perjantai-iltaan saakka lukittuina tutkimushuoneeseen torstai-illasta alkaen. Vähän ennen kuin Big Brother päästi uhrit ulos huoneesta, he odottelivat hetken kirjekuoren kanssa, joka sisälsi uhrien valitseman asukkaan nimi.

Kun Big Brother päästi naiset ulos tutkimushuoneesta, muut asukkaat oli jo käsketty sohville ja Anna ja Jenna menivät sohvien eteen seisomaan. Luvan saatuaan Anna avasi kirjekuoren ja paljasti uhrien valinnan murhaajaksi, joka oli Tuija. Big Brother käski syytetyn, eli Tuijan, seisomaan ja pian hän sai istua takaisin.

Tämän jälkeen Big Brother käski murhaajia nousemaan seisomaan ja Tuijan lisäksi sohvilta nousi Dani. Tämä tarkoitti, että Tuija ja Dani ovat tämän viikon häätöäänestyksessä, jonka Big Brother kertoi myös asukkaille. Anna ja Jenna pelastivat nahkansa ja he ovat turvassa häädöltä, koska veikkasivat toisen murhaajan oikein.

Tuija oli selkeästi pettynyt, kun jäi kiinni, mutta hän ei näyttänyt kantavan kaunaa Annalle tai Jennalle. Häätöäänestykseen joutumisen vuoksi Tuija hieman myös itkeskeli. Dani oli hyvin hiljainen murhaajien paljastumisen jälkeen, eikä hän ottanut paljon kontaktia Jennaan.

Anna ja Jenna olivat aika täpinöissään murhaaja-viikkotehtävän päätyttyä. Kierrokset kävivät kovilla ja Anna ainakin halusi hieman rauhoittua. Illalla ei välttämättä ole paljon aikaa rauhoittumiselle, sillä asukkaille on vielä tänä iltana luvassa Halloween-bileet

Kauden kymmenes häätöäänestys käynnistyi perjantain BB Extrassa ja se päättyy sunnuntain Talk Show'ssa.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue viikkotehtävän kulusta nettisivuiltamme:
Uudet murhaajat vaanivat BB-asukkaita taas tällä viikolla (27.10.2014)
Uusi murhaaja iski ensimmäisen kerran - Annasta tuli uhri (27.10.2014)
Murhatutkimuksissa ei edistystä, palkintotehtävä munittiin (28.10.2014)
Hankala anagrammi tuotti tuskaa asukkaille - toinen uhri selvisi (28.10.2014)
Vihjetehtävä tuotti jälleen vesiperän Annalle ja Jennalle (29.10.2014)
Tuija joutui pidätetyksi ja kuulusteluihin (29.10.2014)
Uhrit saivat ensimmäisen vihjeen, Joonas joutui kuulusteluihin (30.10.2014)
Viimeisissä kuulusteluissa Leyla, Tuija ja Tuulikki - uhrit päättämään syyllisen (30.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.