Jarno ja Andte pääsivät vihdoin pois Kiron Kivikosta

Viimeiset Kiron Kivikossa olleet asukkaat pääsivät pois tehtäväalueelta maanantaina. Ensimmäinen rangaistussuoritus päättyi, kun Jarno ja Andte pääsivät takaisin BB-taloon.

Maanantai valkeni tehtäväalueella vain Jarnolle ja Andtelle, jotka olivat jääneet Kiron Kivikkoon ainoina asukkaina. Nimo oli häädetty BB-talosta sunnuntaina ja Jenna oli saanut Big Brotherilta luvan siirtyä takaisin taloon.

Kivet eivät enää liikkuneet Kiron Kivikossa, kun raukeat miehet heräilivät seitsemännen viikon ensimmäiseen päivään. Jarno ja Andte naureskelivat vielä edellisenä iltana olleesta Kivikossa olleesta Jennalle, että hänellä ei varmasti enää ole käsi kipeänä Kartanossa. Jenna satutti käteään kantaessaan kiviä tehtäväalueella.

Päivemmällä Jarno ja Andte saivat vihdoin kuulla iloisia uutisia päiväkirjahuoneesta, kun Big Brother ilmoitti miehille, että he saavat palata taloon. Jarno oli ollut Kiron Kivikossa viime tiistaista lähtien ja Andte viime keskiviikosta lähtien. Big Brother käski Jarnoa ja Andtea pakkaamaan tavaransa, joka oli nopeasti tehty. Tämän jälkeen kaksikko poistui tehtäväalueelta.

Päästyään takaisin talon puolelle, Tuulikki oli ensimmäisenä paikalla, joka näki mieskaksikon. Tuulikki tuli juoksujalkaa ja meni halaamaan molempia. Andte oli määrätty Kellariin asumaan, joten hänen oli astuttava häkkiovesta sisään. Jarno sen sijaan sai muuttaa Kartanoon, joten mies marssi terassille, jossa hän sai iloisen vastaanoton.

Iloinen jälleennäkeminen jatkui kaikkien asukkaiden kesken. Andte ja Jarno eivät Jennan tapaan saaneet puhua muille Kiron Kivikon tapahtumista. Lipsumista tästä säännöstä kuitenkin tapahtui ja Big Brother joutui kuuluttamaan sääntörikkomuksista. Kellarin asukkaat yrittivät kalastella tietoja etenkin Andtelta, josta muiden asukkaiden mukaan näki päältä, milloin hän ei puhu totta.

Alkuinnostuksen laannuttua Jarno ja Andte pääsivät kotiutumaan jälleen BB-taloon, peseytymään ja vaihtamaan puhtaita vaatteita päälle. BB-talon arki palautui pikku hiljaa normaalille urilleen.

Lue myös:
Jenna sovitti rangaistuksensa, palasi BB-taloon (6.10.2014)
Nimo häädettiin viidentenä BB-talosta (5.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.