Jenna sovitti rangaistuksensa, palasi BB-taloon

Big Brother armahti Jennan Kiron Kivikosta sunnuntain suorassa lähetyksessä. Kiron Kivikkoon jäivät vielä Jarno ja Andte sovittamaan rangaistustaan.

Kiron Kivikko avattiin viime tiistaina, kun Big Brother passitti sinne Jarnon, Jennan ja Nimon. Big Brother kertoi asukkaille, että Kiron Kivikosta pääsee pois, jos on oppinut noudattamaan sääntöjä ja tietää rikkoneensa niitä.

Ensimmäisenä armahduksen sai Jenna, joka sai luvan poistua Kiron Kivikosta sunnuntain Talk Show'ssa. Juontaja Mari Sainio ilmoitti asiasta Talk Show'ssa Big Brotherin valtuuttamana naiselle, joka on valittanut päiväkausia, että hän on sovittanut rangaistuksensa. Vielä ennen suoraa lähetystä Jenna epäili, että rangaistut eivät pääse tänään pois tehtäväalueelta.

Kun Jenna kuuli, että hän pääsee takaisin BB-taloon, nainen kirmasi innoissaan ulos tehtäväalueelta. Mari kertoi Jennalle, että hän muuttaa Kellarin puolelle, mutta tämä meni Jennalta ohi korvien. Niinpä hän nyki turhaan Kartanon lukittua ovea. Vasta, kun hän huomasi häkkioven vihreän valon palavan, ymmärsi Jenna siirtyä Kellariin.

Kellarissa Jenna sai lämpimän vastaanoton. Ensimmäisenä Jennaa vastassa oli Leyla ja myös muut Kellarin asukkaat tulivat halaamaan paluumuuttajaa. Dani sai ehkä hieman yllättäen etäisen vastaanoton, jota Jenna selitteli suoran lähetyksen päätyttyä. Jenna ei saanut puhua muille asukkaille Kiron Kivikon tapahtumista. Jenna halusi sen sijaan kuulla kaiken, mitä talossa oli tapahtunut hänen poissaollessaan.

Kiron Kivikkoon jäi lopulta vain kaksi asukasta, Jarno ja Andte, koska Nimo häädettiin ulos talosta häätöäänestyksessä. Kahdestaan tehtäväalueelle jääneet Jarno ja Andte kritisoivat Jennan kitisemistä Kiron Kivikossa ja pitivät häntä itsekkäänä. Heidän mielestään Jenna ei ajatellut yhtään Nimoa ja Jarnoa, jotka olivat häätöäänestyksessä, Jenna vain itse halusi pois tehtäväalueelta. Jarnoa ja Andtea ärsytti myös Jennan ja Danin "nysvääminen" yhdessä, jota he uskovat parin tekevän BB-talossa.

Jarnon ja Andten rangaistuksen kestosta Kiron Kivikossa ei ole tietoa. Big Brother toimitti heille ruokaa suoran lähetyksen jälkeen, joten oletettavasti he ovat siellä ainakin yhden yön. Jarno on ollut Kiron Kivikossa tiistaista asti, Andte on ollut keskiviikosta lähtien sovittamassa Danin rangaistusta.

Tuleeko Kiron Kivikkoon uusia asukkaita lähiaikoina? Big Brother Talk Show'ssa kerrottiin, että talon asukasluku muuttuu johonkin suuntaan nyt alkavalla viikolla. Tarkoittaako tämä uusia asukkaita, vai siirtoja talon ja vain Kiron Kivikon välillä? Vaikka Kiron Kivikko on osa BB-taloa, siellä asukkailla ei ole täysivaltaisen asukkaan oikeuksia, joten periaatteessa tuo voi tarkoittaa Jarnon ja Andten paluuta taloon tai sitten kokonaan uusia asukkaita.

Lue myös:
Kellari Big Brotherin parodympiamestariksi ja viikkotehtävän voittajaksi (5.10.2014)
Nimo häädettiin viidentenä BB-talosta (5.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.