Kellari liukasteli catwalkilla, viikkotehtävä kääntymässä Kartanolle

Viikkotehtävä alkoi kääntyä sunnuntaina Kartanolle. Katsojat äänestivät Kartanon voittoon kuvaustehtävässä ja Kartano käveli itsensä johtoon catwalkilla.

Lauantaina Kartanolla ja Kellarilla oli kuvaukset teurastamolavasteissa, jonka tulos oli katsojien käsissä. Facebook-tykkäysten perusteella ratkesi, kumpi joukkue voitti kolmannen osatehtävän. Tehtävän tulos ratkesi sunnuntaina päivällä, kun Big Brother kertoi asukkaille tehtävän tuloksen.

Ennen tulosten julkistamista asukkaat saivat nähdä kuviaan eiliseltä. Asukkaat kehuivat kilvan toisiaan ja Jarno Kartanosta totesi, ettei huonolle hävitty, jos he hävisivät. Big Brother kertoi, että se kutsuu voittajajoukkueen jäsenen päiväkirjahuoneeseen kuvien katselun jälkeen ja, kun Jussi K. kutsuttiin pk-huoneeseen, selvisi, että Kartano oli voittanut.

Kuvaustehtävästä Kartano sai kolme kukkasta ja Kellari johti nyt pistein 5-3. Sunnuntain tehtävässä oli vuorossa catwalkilla kävely, mutta se ei ollut ihan perinteinen. Catwalk oli liukastettu saippuavedellä ja viiden asukkaan piti kävellä se mallimaisesti läpi. Nopein joukkue voittaisi tehtävän. Catwalkilta ei saanut kaatua tai osua radan ulkopuolelle, muuten joutui aloittamaan kävelyn alusta.

Kellarissa käytiin pitkät neuvottelut, ketkä osallistuvat tehtävään, koska Anna ei ollut halukas osallistumaan. Anna sanoi, että hän ei halunnut osallistua, koska hän oli ollut niin monessa tehtävässä mukana. Jonna ei voinut osallistua kipeän polvensa vuoksi, eikä Armikaan oikein halunnut tehtävään. Lopulta Armi suostui joukkueen vuoksi tehtävään mukaan.

Jonathan tiukkasi Annalta, oliko hän tullut Big Brotheriin kilpailemaan ja saatuaan myöntävän vastauksen Jonathan vain tokaisi, ettei hänellä ollut muuta kysyttävää. Myöhemmin selvisi, että Annalla oli ollut paha mieli koko päivän ajan. Anna itki Danille ja Jonathanille, että hänellä oli ikävä yhtä ihmistä ja hän oli nähnyt yöllä painajaista.

Kartanossa saatiin myös kina aikaiseksi valinnoista tehtävään. Jenna empi osallistumistaan Kiron Kivikossa saamiensa vammojen vuoksi, mutta lopulta päätti osallistua tehtävään. Väärinymmärryksen vuoksi Tuulikki kuitenkin kävi ilmoittamassa pk-huoneessa Jennan sijasta Tuijan yhdeksi osallistujaksi. Tästä Jenna suuttui Tuulikille ja naista oli vaikea saada leppymään, vaikka muut yrittivät sanoa, ettei Tuulikki sitä tahallaan tehnyt.

Catwalk-tehtävä oli hyvin lyhyt, vain muutaman minuutin mittainen. Joukkueet kisasivat yhtä aikaa kävellen rinnakkain olevilla radoilla. Kellari karkasi BB-talon pihalla käydyn kisan alussa, mutta vaikeuksia tuli Armin vuorolla, joka oli joukkueen ankkuri. Paljain jaloin jostain syystä ollut Armi liukasteli radalla ja Kartanon ankkuri Jussi K. paineli ohi voittoon. Armikin sai suorituksensa päätökseen saatuaan lainaan kengät joukkueeltaan.

Neljännessä osatehtävässä Kellari kärsi selvän tappion. Voittajaa ei tätä kirjoittaessa ollut julkistettu, mutta näyttäisi siltä, että Kartano ohitti Kellarin catwalk-tehtävässä. Jos catwalkilta saa kolme kukkaa, kuten aikaisemmista tehtävistä, Kartano voittaisi yhdellä kukalla. Kellarilta poistettiin yksi kukka torstaina heidän mokailtuaan poseerauksissa.

Kaksi tuntia ennen suoraa lähetystä asukkaat saivat vielä tehtävän, jossa naisten piti pukeutua miehiksi ja miesten naisiksi. Parhaiten pukeutuneen joukkueen äänestää yleisö ja äänestyksen voittaja voittaa tasaisen viikkotehtävän. Ennen viimeistä tehtävää Kartano johtaa viikkotehtävää pistein 6-5.

Viikkotehtävän voittaja saa valita, kummalla puolella BB-taloa se asuu ensi viikolla. Viikkotehtävän tulos ratkeaa illan Talk Show'ssa.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Kumpi puoli on kaunehin – Foto ois kiva! -tulos
Kumpi puoli on kaunehin – Kinkkinen catwalk

Artikkelia päivitetty 12.10.2014 kello 19:18: Lisätty tieto uudesta tehtävästä, joka ratkaisee viikkotehtävän.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.