Kuvaussessio ruhojen kanssa yllätti asukkaat

Viikkotehtävä jatkui valokuvaussessiolla uima-asussa. Asukkaat pääsivät toteuttamaan inspiraatioitaan hieman erikoisissa lavasteissa.

Lauantai oli BB-talossa tapahtumaköyhä päivä. Asukkaat tuntuivat tylsistyvän, kun päivän aikana ei tuntunut tapahtuvan mitään. Ainoa, mistä asukkaita piinattiin hieman, oli sääntörikkomuskuulutukset, joita tuntui tulevan tiuhaan. Jonin mielestä Big Brother oli pahalla päällä.

Kauneusviikkotehtävässä asukkaat pääsivät suorittamaan joukkueittain kuvaussession. Kummankin joukkueen piti valita malli, kuvaaja ja stylisti, jotka osallistuvat kuvauksiin. Big Brother oli rakentanut tehtävähuoneeseen kuvausstudion, jonne kumpikin joukkue menee vuorollaan.

Asukkaita odotti tehtävähuoneessa varsin karu rekvisiitta. Kattoon oli kiinnitetty kaksi ruhon puolikasta, taustakuva teurastamosta ja huone oli vuorattu muovilla, jossa oli veritahroja. Lisäksi Big Brother oli toimittanut huoneeseen mm. kirveen ja sahan. Asukkaat saivat hyödyntää rekvisiittaa, mutta kiinteitä esineitä ei saanut irrottaa tai siirtää.

Ensin kuvaussessionsa suoritti Kartano, joka oli valinnut suorittajikseen Jussi K:n, Leylan ja Jennan. Jussi K. oli Kartanon malli, Leyla kuvaaja ja Jenna stylisti. Kuvauksissa Jussi K:lla oli hieman vaikeuksia heittäytyä rooliinsa, mutta Leyla sai otettua kuvia Jussi K. nuolemassa ruhoja. Aikaa oli sen verran runsaasti, että kolmikolla oli aikaa ottaa myös yhteiskuvia ja selfieitä.

Kellarin joukkueesta tehtävää menivät suorittamaan Pertti mallina, Dani kuvaajana ja Anna stylistinä. Danin opeteltua kameran käytön pääsi kolmikko vauhtiin. Pertiltä löytyi oivallisia poseerauksia ja Kellari tuntui käyttävän ajan monipuolisemmin hyödykseen. Etukäteen tehtävää stressannut Anna toimi hyvänä ohjaajana, joka kertoi, miten Pertin piti poseerata. Jonna oli ennen tehtävää jopa hermostua Annalle hänen panikoinnistaan.

Molemmat joukkueet saivat otettua runsaasti kuvia Big Brotherin määrittelemistä kuvakulmista. Kuvissa tuli olla vähintään yksi kokovartalokuva, yksi puolivartalokuva ja yksi lähikuva eli ns. rintakuva ja mallien piti näyttää mahdollisimman viiltäviltä ja vetäviltä. Parhaan kuvan ottanut joukkue voittaa tehtävän ja saa voittokukkaset. Parhaan näköinen malli saa henkilökohtaisen erikoispalkinnon.

Asukkaiden kuultua henkilökohtaisesta erikoispalkinnosta, roolit oli jo jaettu ja tehtävän piti alkaa. Jenna alkoi valittaa, kun kuuli erikoispalkinnosta. Jenna luuli, että palkinnon saa koko joukkue ja Jenna oli ilmeisesti varautunut, että hän saa hiuksilleen kampaajan käsittelyn.

Kuvausten tuloksia ei kuulunut heti sen päättymisen jälkeen. Tulosten sijaan asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Big Brother kertoi asukkaille häätöäänestyksessä olevan Tuulikin, Jonathanin, Jarnon ja Armin. Armin paluu häätöäänestykseen yllätti asukkaat samoin kuin se, että ketään uutta asukasta ei tällä kertaa ollut äänestyksessä.

Kuvaustehtävän tulos ratkeaa katsojien Facebook-tykkäysten mukaan, kerrotaan BB-nettisivuilla. Kumman puolen mallin, Kellarin Pertin tai Kartanon Jussi K:n, kuva kerää enemmän tykkäyksiä Big Brotherin Facebook-sivuilla, sen puolen joukkue voittaa tämän osatehtävän. Osatehtävän voitosta saa kukkasia ja koko viikkotehtävässä enemmän kukkasia, eli pisteitä kerännyt joukkue voittaa viikkotehtävän. Viikkotehtävän voittaja saa valita, kummalla puolella BB-taloa se asuu ensi viikolla.

Viikkotehtävä päättyy sunnuntaina.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Kumpi puoli on kaunehin – foto ois kiva!
Kumpi puoli on kaunehin – Foto ois kiva! -lisäohje

Artikkelia päivitetty 11.10.2014 klo 23:18: Lisätty tieto, että Facebook-tykkäykset ratkaisevat kuvaustehtävän tuloksen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.