BB-talon tilat vuokrattavana

Vapun kolkutellessa jo oville alkaa vahvasti näyttää siltä, että Big Brotheria ei ainakaan tänä vuonna tule. Tätä vahvistaa lukijalta saamamme vihje, jossa kerrottiin BB-talon osoitteessa olevan tiloja vuokralla.

Fanisivujen toimitus sai tiistaina lukijalta vinkin tiedoista, joissa kerrottiin Espoossa Kutojantie 4:ssä vuokralla olevista tiloista. Kauppalehden Toimitilat-palvelussa oli ilmoitus vuokralla olevista 3000-6000 m2:n varastotiloista. Kyseisen osoitteen tekee mielenkiintoiseksi se, että samassa osoitteessa toimii myös Big Brotherin tuotantoyhtiö ja formaattiomistaja Endemol Finland.

Kuvankaappaus Kauppalehden Toimitilat-palvelusta 28.4.2015. Kuva: © 2015 Kauppalehti/Alma Media

Kuvankaappaus Kauppalehden Toimitilat-palvelusta 28.4.2015. Kuva: © 2015 Kauppalehti/Alma Media.

Näyttäisi siis siltä, että BB-talon tilat ovat vuokralla. Tämä taas viittaisi siihen, että Big Brotheria ei ainakaan tänä vuonna nähdä tai sitten BB-talo muuttaa toiseen osoitteeseen. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että ensin mainittu olisi todennäköisempi vaihtoehto, sillä tämän vuoden Big Brotherista ei ole kuultu juuri mitään. Ainoa varteenotettava tieto on se, että ohjelman tuottaja on lähtenyt pois Endemolista.

Kauppalehti Toimitilojen ilmoituksessa kerrotaan vuokralla olevan 3000-6000 m2:n varastotilat ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi ilmoituksessa kerrotaan palveluista, jotka ovat tilojen käytettävissä, kuten esimerkiksi lounasravintola, postituspalvelu ja edustussauna. Tiloja vuokraavalla DTZ:llä on myös muita tiloja vuokrattavanaan Espoon Kutojantiellä.

Toimitilat-palvelussa on laitettu Kutojantie 4:sta kuusi kuvaa, joista on muutama julkisivukuva, kuvia sisäpihalta ja yksi sisältä sekä pohjapiirros. Sisäpihan kuvien perusteella kuvat näyttäisivät olevan kohtuullisen tuoreita. Selvää kuvaa BB-talon rakenteiden pystyssä olosta ulkoapäin ei pysty toteamaan, vaikka yhdessä kuvassa lastauslaiturilta näyttäisi vasemmassa reunassa olevan BB-talon muurien ulkoseinän kuviota. Laajemmassa kuvassa parkkialueelta talon päädyn muurirakenteita ei näy.

BB-talon piha on ollut toimistotalon päädyssä, jonka jatkeena on ollut tehtäväalue. Piha on ympäröity konteilla, jotka ovat muodostaneet BB-talon pihan seinät. Tehtäväalue on ollut aidattu korkealla aidalla. Aika ajoin BB-talon asukkaita on häiritty ulkopuolisten toimesta esimerkiksi heittämällä tavaroita pihalle. Tätä on tapahtunut lähes joka kausi jossain vaiheessa, mutta nykyisessä paikassa ulkopuoliset eivät ole päässeet talon alueelle sisään. Kivenlahden tiloissa näin pääsi käymään ensimmäisellä kaudella aivan alkuvaiheessa, jonka jälkeen turvatoimia kiristettiin ja alueen suojausta lisättiin.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuva: © 2012 Sub/MTV Oy.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuva: © 2012 Sub/MTV Oy.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuvat: © 2012 Sub/MTV Oy.

Suomen BB-talo on ollut historiansa aikana kahdessa eri paikassa. Vuosina 2005-2009 BB-talo sijaitsi Espoon Kivenlahdessa, jonka jälkeen se siirtyi Espoon Kiloon Kutojantielle, jossa se on ollut vuodesta 2010 lähtien. Syy muuttoon Kivenlahdesta Kiloon oli vuokrasopimuksen päättyminen Kivenlahden tiloissa.

Sub tai Endemol eivät ole kertoneet Big Brotherin tai BB-talon kohtalosta vielä mitään. Kaikki on siis toistaiseksi vahvistamatonta ja epävirallista kunnes toisin kerrotaan.

Kiitos juttuvinkistä aktiiviselle lukijallemme!

Lue myös:
Kauppalehden Toimitilat-palvelun ilmoitus

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.