Tauolla

Uutisia vuosilta 2015-2018, kun Suomen Big Brother oli tauolla. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Fanisivujen kysely: Big Brother kiinnostaa yhä

Big Brother Fanisivujen kyselyn tulos Big Brotherin paluusta. Kyselyn 221 vastaajasta 92 % olisi halunnut nähdä Big Brotherin vuonna 2023, 8 % ei. Data: Fanisivut.net / Easypolls. Grafiikka: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Big Brother Fanisivujen käyttäjät haluaisivat nähdä Big Brotherin Suomessa myös tänä vuonna. Nettisivujemme kysely kertoi käyttäjien varsin selkeän kannan.

Iltalehti: Big Brother ei lopu kokonaan

BB-talossa pelattiin kaudella mm. shakkia. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brotheria ei nähdä tänä vuonna, asiasta saatiin selvyys pääsiäisviikonloppuna. Kokonaan Big Brotherin suhteen ei toivoa kannata kuitenkaan heittää, sillä ohjelmaa ei olla kokonaan kuoppaamassa, kertoo Iltalehti.

Nelosen webinaari: Big Brotheria ei nähdä syksyllä 2023 - Nelonen monipuolistaa ohjelmistoaan

Big Brother jää tauolle ainakin vuodeksi. Kuva: © Nelonen Media. Kuvankäsittely: Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Pääsiäisenä selvisi ikäviä uutisia Suomen Big Brotherin faneille. Netissä olevalla videolla Nelonen Media kertoi sidosryhmilleen, ettei Big Brotheria nähdä Nelosen kanavilla ainakaan syksyllä 2023.

Kriittiset päivät asukashaun suhteen lähestyvät - Tuleeko Big Brotheria tänä vuonna?

Reeo (oik.) voitti Big Brotherin vuonna 2022, Laura tuli toiseksi. Kuva Big Brotherin finaalista vuonna 2022. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brother on viettänyt hiljaiseloa alkuvuoden 2023. Uudesta kaudesta tai ohjelman tulevaisuudesta yleensäkään ei ole tiedotettu, vaikka ollaan jo selkeästi kevään puolella.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019! Kuva © 2018 darkmoon1968 / Pixabay, kuvankäsittely Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Hyvää joulua Big Brother Fanisivuilta!

Love Island Suomi kalastelee samoilla apajilla kuin Big Brother

Subilla alkoi tällä viikolla paljon kohuttu uusi tosi-tv-sarja Love Island Suomi. Ohjelmassa on paljon samoja piirteitä kuin Big Brother, mutta se on rehellisesti pelkkä deittishow.

Tiedote: Big Brother Fanisivustolle uusi rekisteri- ja tietosuojaseloste

Big Brother Fanisivujen uusi rekisteri- ja tietosuojaseloste on julkistettu. Uusi seloste on voimassa heti ja vastaa nykyistä tietosuojalainsäädäntöä ja EU:n uutta GDPR-asetusta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Ei uutta kerrottavaa - Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle 2018!

Suomen Big Brotherista ei ole uutta kerrottavaa, mutta joulu tulee joka vuosi ja sitten juhlitaankin uutta vuotta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017! Kuva: © 2016 Larisa-K/Pixarbay.com, Jarkko Nieminen/Fanisivut.net

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!

Joulu lähestyy ja myös vuosi lähenee loppuaan. Jälleen rauhallisen BB-vuoden jälkeen voi myös vuoden viimeiset päivät ottaa rennosti ja nauttia joulusta ja uudesta vuodesta.

Brittien X Factor syrjäytti Big Brotherin Subin katsojaennätysten piikkipaikalta

Viime aikoina Suomen villinneen Saara Aallon ja Britannian X Factorin livelähetykset siivittivät Subin uuteen katsojaennätykseen finaaliviikonloppuna. Sub ylitti kahdella finaalilähetyksellään ensimmäistä kertaa miljoonan keskikatsojamäärän rajan. Samalla Big Brother menetti paikkansa Subin kautta aikojen katsotuimpana ohjelmana.

Big Brotherin tapahtumat aikajanalle - uusi juttusarja alkaa

Suomessa on tehty kymmenen kautta Big Brotheria vuodesta 2005 alkaen. Big Brother on nyt tauolla, joten kevään aikana on hyvä palata edellisten kausien tapahtumiin merkittävien BB-tapahtumien kautta.

500 päivää täyteen ilman Big Brotheria

Edellisestä Suomen Big Brotherista on kulunut jo yli vuosi ja neljä kuukautta. Tarkalleen Suomen Big Brotherin viimeisimmän kauden päättymisestä tulee tänään kulumaan 500 päivää.

Voice.fi: BB-talon pihalla autiota

Suomen Big Brother piti taukoa vuonna 2015, eikä takeita BB:n paluusta tällekään vuodelle ole. BB-talon paikalla on aution näköistä, kertoo Voice.fi.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! Kuva: © 2015 Pixarbay, Fanisivut.net

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Joulun aika ja vuoden vaihde on tullut. On siis aika toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoillemme.

Kuvakaappaus Ruotsin Big Brotherin nettisivuilta. Kuva © 2015 Kanal 11/SBS Discovery.

Tauolla Suomessa, Big Brother käynnistyi Ruotsissa

Big Brother viettää ainakin taukoa Suomessa vuonna 2015, mutta länsinaapurissamme Isoveli ei lepää. Ruotsissa käynnistyi uusi kausi Big Brotherista maanantaina.

Big Brother teki Subin isoksi

Sub-kanava on toiminut Suomen Big Brotherin kotikanavana koko sen historian ajan. Big Brotherin rinnalla kanava on kasvanut isoksi ja karistanut päältään MTV:n murheenkryynin leiman.

Suomen Big Brotherin katsojalukuja 2005-2014. Kuva © 2015 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net

Näin katsojalukuvertailut koottiin

Olemme julkaisseet tilastoja Suomen Big Brotherin ohjelmien katsojaluvuista vuosina 2006-2014. Keräsimme tietoja eri lähteistä ja rakentaneet niistä interaktiiviset grafiikat.

Iltalehti: BB-talo on purettavana, Big Brotherin jatko on mahdollinen

BB-talo on todellakin purettavana, se on nyt varmaa. Iltalehti kävi BB-talon tiloissa, jossa purkutyöt ovat hyvässä vauhdissa. Samalla kävi ilmi, ettei Big Brotherin kohtalo Suomessa ole täysin sinetöity.

Keskustelupalsta: BB-talo purettavana?

Tauolla olevasta Suomen Big Brotherista on julkaistu tuoretta kuvamateriaalia BB-palju-keskustelupalstalla. Palstalla eilen torstaina (27.8.2015) julkaistu kuva ei ainakaan rohkaise odottamaan jatkoa Big Brotherille Suomessa.

Syksy ilman Big Brotheria - Mitä tilalle?

Jo keväästä asti on ollut tiedossa, että Big Brotheria ei nähdä tänä syksynä. BB-fanien on löydettävä uutta katseltavaa kotimaisilta kanavilta täyttääkseen Isoveljen jättämän aukon. Otamme tarkasteluun suomalaisten vapaasti katsottavien tv-kanavien tarjonnan syksyllä 2015.

Vanha BB-sauna myynnissä netissä

Suomen Big Brotherin vanha sauna on pistetty myyntiin netin Tori.fi-markkinapaikalla. Kyseessä on sauna, joka on palvellut BB-talossa asukkaita vuosina 2008-2013.

Big Brother on tauolla

Suomen Big Brotheria ei nähdä Subilla syksyllä 2015. Sub ilmoitti Big Brother Suomen Facebook-sivuilla toukokuussa 2015, että Big Brother on tauolla, eikä ohjelmaa nähdää syksyllä 2015 Subin ohjelmistossa. Big Brotherin suomalaista versiota on esitetty Subilla syksystä 2005 lähtien aina syksyyn 2014 saakka. Suomessa on nähty yhdeksän kautta ns. tavis-BB:tä vuosina 2005-2012 ja 2014 sekä yhden kauden verran Julkkis-BB:tä vuonna 2013. Ennen Suomen BB:tä Sub esitti joitakin kausia Britannian Big Brotherista.

Big Brother jää tauolle - ei nähdä syksyllä Subilla

Pitkään odotettu tieto Suomen Big Brotherin jatkosta saatiin vihdoin maanantaina. Big Brotherin Facebook-sivuilla tiedotettiin, ettei Big Brotheria nähdä Subilla tulevana syksynä.

Twitter: Kim Sainio ei ole tekemässä Big Brotheria tänä vuonna

Tietoa Big Brotherin jatkosta Suomessa on odotettu koko kevät, tuloksetta. Jatkon kannalta saatiin Twitterissä varsin negatiiviisen oloinen viesti, kun Big Brotherin pääohjaajana toiminut Kim Sainio kertoi oman vastauksensa Big Brotherin tulemisesta.

BB-talo ilmasta käsin vuonna 2012, kuvankaappaus Big Brotherin Kickoff-lähetyksestä 2012. Kuvat: © 2012 Sub/MTV Oy.

BB-talon tilat vuokrattavana

Vapun kolkutellessa jo oville alkaa vahvasti näyttää siltä, että Big Brotheria ei ainakaan tänä vuonna tule. Tätä vahvistaa lukijalta saamamme vihje, jossa kerrottiin BB-talon osoitteessa olevan tiloja vuokralla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.