Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021! Kuva: © Pixabay.com.
Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021! Kuva: © Pixabay.com.

Erikoinen F1-vuosi ja -kausi on takana ja kaikesta huolimatta nyt voi rauhoittua joulun viettoon. Ainakin kisailut, voimasuhteet ja tallipaikkaspekulaatiot voi unohtaa ihan luvan kanssa ainakin hetkeksi.

Kulunut vuosi oli yhtä hullunmyllyä koronan vuoksi. Koko maailma meni sekaisin alkuvuodesta ja se näkyi läpi kauden myös Formula 1:ssä. Kauden alku myöhästyi kuukausilla ja useita kisoja siirrettiin ja peruttiin, mutta kausi saatiin silti läpi vietyä poikkeuksellisella tavalla.

Vaikka mestari Lewis Hamilton ei yllättänyt ketään, saatiin kauteen väriä uusilla radoilla, hieman uusilla aikatauluilla läpiviedyillä kisaviikonlopuilla ja koronan vuoksi aiheutuneisiin F1-protokollan muutoksilla. Vaikka ensi kauden kalenteri on jo julkistettu, on ensi kausi vielä suurelta osin hämärän peitossa. Toivotaan, että koronarotusten alkamisen myötä saataisiin helpotusta kaikkeen elämiseen, joka näkyisi myös entistä normaalimpana F1-kautena.

Nyt on kuitenkin aika hieman huilata, vastuullisuus ja koronarajoitukset huomioiden toki. Toivotan F1-fanisivujen puolesta oikein hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta 2021! Palataan F1:n merkeissä asiaan jälleen ensi vuonna.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.