BB-fanisivut saivat uuden ilmeen

Big Brother -fanisivusto uudistui Julkkis-BB -kauden kynnyksellä. Sivuston uusi ilme otettiin käyttöön, kun kauden alkuun on aikaa alle 21 tuntia.

Julkkis-Big Brotherin kunniaksi BB-fanisivusto uudisti ulkoasuaan. Uusi ulkoasu otettiin käyttöön tiistaina. Sivuston sisältö pysyy suunnilleen ennallaan, mutta ulkoasu ja tekniikka ovat kokeneet suurimmat uudistukset.

Teknisistä uudistuksista sivuston koko alusta uusittiin, joka lisää sivuston tietoturvaa ja toimintavarmuutta. Lisäksi sivustosta on tehty responsiivinen, eli se mukautuu laitteen näytön koon mukaan. Näin sivustoa on mukavampi käyttää jatkossa myös mobiililaitteilla, kuten kännyköillä tai tableteilla. Ulkoasullisesti sivuston graafinen ilme pistettiin lähes kokonaan uusiksi värejä, fontteja ja graafisia elementtejä myöten.

Uudistuksista huolimatta, kaikki vanha sisältö löytyy sivustolta edelleen. Osa sisällöstä saattaa olla hieman eri paikassa ja välttämättä vanhat osoitteet eivät toimi. Ilmoitelkaa, jos toimimattomia linkkejä löytyy, niin korjaamme tilanteen mahdollisimman pian. Uutta sisältöä luodaan sivustolle vanhaan malliin, mitä tulee mm. Julkkis-BB:n uutisointiin.

Uudistetusta sivustosta voi antaa kommentteja palautelomakkeella tai vaikkapa tämän artikkelin kommenttilomakkeeseen. Näitä kanavia pitkin voi myös raportoida sivuston teknisistä ja muista ongelmista, jos niitä ilmenee.

Hyvää alkavaa Julkkis-BB-kautta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.